search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου» (Videos)

11.01.2024 10:20
stankogloy-tsimtsili-new

Συγγνώμη για μια ακόμη φορά θέλησε να ζητήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Γιάννη Στάνκογλου μέσα από την εκπομπή της.

Με αφορμή τα γενέθλια του ηθοποιού, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του «Happy Day» που τον ήθελε σε σχέση με μια γυναίκα από τον χώρο της τηλεόρασης, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά.

Παρά το γεγονός ότι η Σταματινα Τσιμτσιλή είχε απολογηθεί τότε εκ μέρους της εκπομπής, θέλησε να το κάνει για ακόμη μια φορά, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό της για την καλιτεχνική πορεία του Γιάννη Στάνκογλου τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση.

«Θέλω να του ζητήσω για ακόμη μια φορά, μια ειλικρινή συγγνώμη, αν τον αναστατώσαμε με αυτή την παραφιλολογία για την προσωπική του ζωή που δεν ίσχυε. Τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε, τον παρακολουθούμε και τον αγαπάμε πολύ, μακάρι να συνεχίσει αυτή τη σπουδαία καριέρα που έχει και στο θέατρο και στην τηλεόραση, γιατί είναι εκπληκτικό. Και πώς λένε κάποιοι που κλείνουν τα 50; Η ζωή ξεκινάει στα 50» είπε χαρακτηριστικά.

Το ρεπορτάζ του «Happy Day» που διέψευσε ο ηθοποιός

Το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ειπώθηκε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου είχε κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. 

«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα» είχε πει η παρουσιάστρια και μετά έδωσε τον λόγο σε συνάδελφό της, η οποία έδωσε μερικές πληροφορίες παραπάνω.

«Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση. Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας. Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο» είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Γιώργος Χριστοδούλου: «Έβηξε και έμεινε εκεί επί τόπου, εγκεφαλικά νεκρός»

Ελένη Μενεγάκη: «Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου στο Instagram»

Νόμος και Τάξη: Η πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει ότι βιάστηκε από κοντινό της φίλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:39