search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: «Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου στο Instagram»

10.01.2024 19:55
menegaki-new

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη σχέση που έχει η ίδια με τα παιδιά της στο Instagram, τονίζοντας πως προσπαθεί να είναι μαζεμένη.

Η παρουσιάστρια είπε για την ίδια«Εγώ είμαι χαρούμενη που δεν μου γράφουν τέτοια. Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη βέβαια, κι εγώ μια στο τόσο. Έχω κάνει μεγάλη αλλαγή, εσύ που με ξέρεις πολλά χρόνια το καταλαβαίνεις, ότι κρατάω όσο γίνεται συνεχώς λίγο πιο πίσω παραπάνω τα παιδιά μου, γιατί καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω, τι να πω, νομίζω ότι καταλαβαίνω. Λίγο πιο πίσω».

Τότε, ο συνεργάτης της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος παρατήρησε: «Εγώ που σε ξέρω λίγο παραπάνω, γνωρίζω πόσο χαρούμενη και περήφανη είσαι και για τα παιδιά σου και που έγινες μαμά. Καταλαβαίνει κανείς μεγαλώνοντας όμως, ότι έχει πολλά δικαιώματα στα παιδιά του, αλλά όχι και τόσα πολλά όσα νομίζει. Γιατί και αυτά προβάλουν κάποιες αντιστάσεις και σου λένε “όχι αυτό, όχι εδώ”».

Τέλος, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Και να μην στο πουν, κάπως το καταλαβαίνεις και σκέφτεσαι κι εσύ ότι άστα τώρα, μεγάλωσαν».

Διαβάστε επίσης:

Η Νταϊάνα Ρος πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Saint Laurent

Νόμος και Τάξη: Η πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει ότι βιάστηκε από κοντινό της φίλο

Αμετανόητος ο stalker της Σακίρα στο δικαστήριο – «Είναι γυναίκα μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:37