search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:10
MENU CLOSE

Όλιβερ: Συνελήφθη γυναίκα που υπέδειξε τον ιδιοκτήτη ταβέρνας ως κακοποιητή του χάσκι

12.01.2024 18:28
OLIVER

Στη σύλληψη μιας γυναίκας έχουν προχωρήσει οι Αρχές μετά την προσφυγή του ιδιοκτήτη ταβέρνας ο οποίος στοχοποιήθηκε ως ο άνθρωπος που κακοποίησε το χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Η υπόθεση εξακολουθεί να προκαλεί αναταραχή στην τοπική κοινωνία, αφού οι έρευνες φαίνεται να έχουν παγώσει και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά για την κακή κατάσταση στην οποία παρέλαβε η κτηνίατρος το ζώο και αυτό το γεγονός πυροδοτεί καχυποψία για προσπάθεια συγκάλυψης και θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο.

Σημειώνεται πως ιδιοκτήτης της ταβέρνας, όπως είχε προαναγγείλει, κινήθηκε νομικά εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν και σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έγινε η πρώτη σύλληψη για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, πρόκειται για γυναίκα η οποία διαμένει εκτός του νομού Βοιωτίας.

«Η συλληφθείσα δεν είναι κάτοικος Αράχωβας, ωστόσο εμμονικά είχε εξαπολύσει μία πρωτοφανή συκοφαντική δυσφήμηση και εκστρατεία σε βάρος μου, διεγείροντας και άλλα άτομα σε αρνητικά, δυσφημιστικά και απειλητικά μηνύματα και σχόλια, τρομακτικού περιεχομένου» ανέφερε στο protothema.gr ο Παναγιώτης Καπλάνης.

Διαβάστε επίσης:

Μέγαρα: «Εάν δεν σκοτώσω εγώ το παιδί, δεν θα τελειώσω μαζί σου» έλεγε ο δράστης στην μητέρα του 4χρονου

Νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Τις εξέδιδαν μέσω διαδικτύου, 3 συλλήψεις, 6 καταζητούμενοι – Τα ραντεβού με πλούσιους πελάτες σε ξενοδοχεία της Αθήνας

Δίκη για το Μάτι: «Kουτό» το ερώτημα για το εάν υπήρχε επιφυλακή δήλωσε ο πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – «Ήταν ένα ακραίο μετεωρολογικό φαινόμενο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:09