search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Τζούλια Ρόμπερτς: Μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στην ταινία «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ»

13.01.2024 00:41
roberts-new

Η Τζούλια Ρόμπερτς μίλησε σε συνέντευξή της για τις δυσκολίες που πέρασε στη δημοφιλή ταινία «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ».

Η Χολιγουντιανή σταρ μίλησε στη βρετανική Vogue κι εξήγησε τι ήταν αυτό που τη δυσκόλεψε στην ταινία και την έκανε να αισθανθεί άβολα.

Όπως ανέφερε, το πιο δύσκολο κομμάτι για εκείνη ήταν το να υποδυθεί μια μεγάλη σταρ, να φερθεί και να ντύνεται σαν εκείνη.

«Ένιωθα πολύ άβολα με τον ρόλο. Σκεφτόμουν σοβαρά να απορρίψω την πρόταση. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα να κάνω, το να παίξω μια ηθοποιό. Ήταν τόσο άβολο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλω να πω, το συζητήσαμε τόσες φορές, αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή, σχεδόν αρνήθηκα τον ρόλο, γιατί έμοιαζε τόσο άβολο. Δεν ήξερα καν πώς να υποδυθώ αυτό το πρόσωπο».

Εξήγησε επιπλέον, πως δεν ένιωθε καθόλου άνετα με τα ρούχα που της έδιναν για την ταινία. Μάλιστα, στη διάσημη σκηνή της ερωτικής εξομολόγησης της Άννα στον Ουίλιαμ, τον οποίο υποδυόταν ο Χιου Γκραντ, η ηθοποιός έστειλε τον οδηγό της στο διαμέρισμά της για να της φέρει τα ρούχα που ήθελε, αντί να να φορέσει το σύνολο που είχε επιλέξει ο σκηνοθέτης για εκείνη.

«Του είπα “πήγαινε στην κρεβατοκάμαρά μου και πάρε αυτό, αυτό και αυτό από την ντουλάπα μου”. Και ήταν οι δικές μου σαγιονάρες και η χαριτωμένη μπλε βελούδινη φούστα μου και ένα μπλουζάκι και η ζακέτα μου… Θέλω να πω, ήταν μια υπέροχη σκηνή. Αλλά ποιος περίμενε ότι θα ήταν η πιο διάσημη σκηνή της ταινίας», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Λυδία Κονιόρδου για Φόνισσα: Ήταν δοκιμασία, δεν έχω ξανακάνει κάτι τόσο ακραίο

Έμμα Στόουν: Έγινε… viral σε αγώνα NBA για να χαιρετήσει παίκτη των Φοίνιξ Σανς (Video)

Βασίλειος Κωστέτσος: «Ο Κασσελάκης έφερε τη σωστή εκδοχή ενός γκέι άνδρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:56