search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:33
MENU CLOSE

Καιρός: Στην …κατάψυξη η βόρεια Ελλάδα – Στους -11 °C η θερμοκρασία στο Νευροκόπι 

14.01.2024 13:01
KRYO

Ισχυρός παγετός σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 14/01 στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στο Οχυρό Νευροκοπίου με -10,7 °C.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες της Κυριακής 14/01, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.

Σημειώνεται ότι σε σταθμούς του δικτύου που λειτουργούν σε χιονοδρομικά κέντρα και ορεινά καταφύγια (δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα) καταγράφηκαν ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες, με την απόλυτη ελάχιστη θερμοκρασία των σταθμών του δικτύου να καταγράφεται στο Σέσι Παρνασσού με -12,9 °C.

Διαβάστε επίσης:

Κως: Αστυνομικοί βρήκαν τον μπελά τους επειδή μπάλωσαν λακούβα σε δρόμο

Καλαμάτα: 16χρονος μαχαίρωσε 42χρονο έξω από νυχτερινό κατάστημα

Βόλος: Τη Δευτέρα απολογείται ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του – «Ήθελε να τον αναγκάσει να ομολογήσει τους βιασμούς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:31