search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:17
MENU CLOSE

Μαρία Αναστασοπούλου: «Έχουν υπάρξει νευράκια και μούτρα πολιτικών μετά το τέλος της εκπομπής»

14.01.2024 16:22
papadakis-anastasopoyloy-new

Για τις καθημερινές συναντήσεις με πολιτικούς στην εκπομπή, που παρουσιάζει με τον Γιώργο Παπαδάκη, και για επερχόμενο νομοσχέδιο τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι δύσκολη και απαιτητική, όπως είναι όλες. Όχι πιο δύσκολη από άλλες, για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά προχωράμε. Αν δεν δυσκολεύαμε τους πολιτικούς στο πάνελ της εκπομπής, δεν θα είχε ενδιαφέρον αλλιώς και νομίζω πως συμφωνείτε με αυτό. Ούτε για εμάς που παίρνουμε την συνέντευξη ούτε και για τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν. Πρέπει λίγο να ρωτάς αυτά που σκέφτεται και ο άνθρωπος που είναι στον καναπέ και σε παρακολουθεί», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Έχουν υπάρξει νευράκια και μούτρα από τους πολιτικούς μετά το τέλος της εκπομπής. Όπως όταν κάποιος είναι αγενής και εσύ μπορεί να αισθανθείς κάπως αμήχανα. Προσπαθούμε να είμαστε ευγενείς και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει», συνέχισε.

Όσον αφορά δε το επερχόμενο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, η Μαρία Αναστασοπούλου τόνισε: «Αφορά όλη την κοινωνία απλώς, επειδή μιλάμε για συνανθρώπους μας, πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι την ώρα που μιλάμε αυτοί οι άνθρωποι μας παρακολουθούν. Και μιλάμε για τις ζωές τους. Εγώ είμαι απολύτως υπέρ αυτού του νομοσχεδίου χωρίς κανέναν αστερίσκο, κανένα αγκάθι. Όλα αυτά τα γύρω γύρω δεν νομίζω πως έχουν κανένα νόημα».

«Η εκκλησία δεν είναι εκεί για να νομοθετεί. Προφανώς και η εκκλησία έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ελληνική κοινωνία, φυσικά στέκομαι απέναντι σε όλες αυτές τις πολύ ακραίες τοποθετήσεις που έχουμε ακούσει από μητροπολίτες όλο αυτό το διάστημα. Και επειδή εκκλησία σημαίνει αγάπη, ξέρεις πολλές φορές την αγάπη τη χάνει σε αυτές τις δηλώσεις. Όχι λίγο, πολύ…», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: «Δεν ακούγεται ωραίο ότι είμαι η πιο φτηνή παρουσιάστρια»

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Έκαναν …ντίσκο το πλατό (Video)

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:15