search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:27
MENU CLOSE

Μαρία Σπυράκη: Καταγγέλλει δυσφήμιση της Ελλάδας στις Βρυξέλλες – Την ίδια ώρα ερευνάται για συνεργάτες «φαντάσματα»

19.01.2024 11:57
maria-spiraki-1-new

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου πορεύτηκε και η έτερη ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, η οποία με αφορμή τη συζήτηση για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, έκανε λόγο για δυσφήμιση της χώρας.

Η ίδια, με πάθος και στεντόρεια φωνή υπερασπίστηκε από τα έδρανα την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καλώντας την ,γνωστή πλέον, Ολλανδέζα ευρωβουλευτή Σόφι Ιντ Βελτ να αναρωτηθεί αν η ελληνική κυβέρνηση μοιάζει με αυτή του Όρμπαν την ώρα μάλιστα που νομοθετεί για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Ωστόσο την ώρα που η ίδια ζητά εξηγήσεις για την δυσφήμηση, όπως λέει, της Ελλάδας, μοιάζει να λησμονεί ότι ελέγχεται για συνεργάτη φάντασμα ο οποίος αγνοούταν για 4 χρόνια, ενώ πληρωνόταν, σε μία υπόθεση που μάλλον περιποιεί διαφήμιση για τη χώρα.

Επίσης ελέγχεται για είσπραξη αποζημιώσεων για αποστολές που δεν πραγματοποιήθηκαν από δύο συνεργάτες μεταξύ Νοεμβρίου 2014 – Φεβρουαρίου 2020 για τον πρώτο, και Ιουλίου 2014 – Φεβρουαρίου για το δεύτερο.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ έχει εξοφλήσει όλα τα καταβληθέντα μέχρι σήμερα ποσά, ωστόσο έχει αρθεί η ασυλία της και η έρευνα συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Νικήτας Κακλαμάνης για ομόφυλα ζευγάρια: «Όποιος δεν ψηφίζει, παραιτείται» (video)

Νίκος Ταχιάος: Δεν σταματούν οι εργασίες για το Μετρό στα Εξάρχεια

Μητσοτάκης σε Bloomberg: Στο επόμενο υπουργικό το ν/σ για τα ομόφυλα – Ελκυστική για επενδύσεις η Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:24