search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Νίκος Ταχιάος: Δεν σταματούν οι εργασίες για το Μετρό στα Εξάρχεια

19.01.2024 10:55
nikos_taxiaos_new

Κανονικά προχωρούν οι εργασίες του Μετρό στα Εξάρχεια με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Ταχιάο να αναφέρει ότι το έργο πιστώνεται στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Δεν πρόκειται να σταματήσουν οι εργασίες στον σταθμό του Μετρό στα Εξάρχεια κι αυτό δεν έχει πολιτική χροιά αλλά βασίζεται σε αυστηρότατες τεχνικές επιλογές», είπε απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Ελένης Καραγεωργοπούλου από την Πλεύση Ελευθερίας, αποδίδοντας τις οποίες αντιδράσεις «σε έναν περιορισμένο αριθμό ατόμων που ασκούνται στην επαναστατική γυμναστική και νομίζουν ότι τα Εξάρχεια είναι Γαλατικό χωριό». 

Η κ. Καραγεωργοπούλου από την πλευρά της χαρακτήρισε «συγκοινωνιακά προβληματική, πολεοδομικά άστοχη, αντιδεοντολογική, αντιπεριβαλλοντική και τροφοδότη κοινωνικών εντάσεων», την κατασκευή σταθμού Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων, εμμένοντας στην άποψη ότι «η επιλογή της πλατείας Εξαρχείων, που αποτελεί φυτώριο ιδεών και ελευθερίας σκέψης, είναι για την κυβέρνηση στοχευμένη πολιτική ανάγκη». 

Διαβάστε επίσης:

Κ. Μητσοτάκης σε Bloomberg: Στο επόμενο υπουργικό το ν/σ για τα ομόφυλα – Ελκυστική για επενδύσεις η Ελλάδα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Η εκκλησία «παίρνει το όπλο της» και η κυβέρνηση «στήνει άμυνα»

Ακρίτα κατά Καρανίκα για Σπέτσες: «Δεν μας παρατάς ρε – Ασαπέρα αγόρι μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31