search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:15
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: «Δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να σκότωσε και να τεμάχισε τον Μπάμπη», λέει ο ιατροδικαστής Λέων

19.01.2024 18:18
mesologgi191

Το ενδεχόμενο ο κρεοπώλης να σκότωσε και στη συνέχεια να εξαφάνισε τη σορό του Μπάμπη, άφησε ανοιχτό ο ιατροδικαστής Λέων.

«Δεν αποκλείεται να έχει αλλοιωθεί και μεταθανατικά, ίσως και με τεμαχισμό», είπε μιλώντας στο MEGA ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για τον 31χρονο αγνοούμενο Μπάμπη.

«Στο προφίλ του κάθε κατηγορουμένου συγκρίνουμε μία σειρά από γεγονότα, όπως με τι όπλα – όργανα βρίσκεται σε επαφή. Εδώ ο κατηγορούμενος έχει συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ, άρα δεν αποκλείεται να έχει αλλοιωθεί και μεταθανατικά, ίσως και με τεμαχισμό. Να χρησιμοποίησε κάποια από τα αντικείμενα που φαίνεται να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

«Εάν κάποιος έχει θανατωθεί, μεταφέρεται κάπου και στη συνέχεια τεμαχίζεται, εκεί δεν παράγεται μεγάλη ποσότητα αίματος. Έχουμε εκροή αίματος μόνο και μόνο λόγω βαρύτητας. Η ποσότητα αίματος που αναμένεται να βρεθεί είναι πολύ λιγότερη», είπε ο κ. Λέων.

Οι συγγενείς του 31χρονου ψάχνουν για τη σορό

Έρευνες στους βάλτους και στις αγροτικές περιοχές του Μεσολογγίου κάνουν τα μέλη της οικογένειας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου προκειμένου να βρουν τη σορό τους αγαπημένου τους προσώπου και να προχωρήσουν στην κηδεία του για 15η ημέρα αγνοούμενου.

Μετά την 9η ημέρα, όπως προβλέπονται άλλωστε κι από τα πρωτόκολλα, οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων σταματούν. Στην ανατριχιαστική υπόθεση του Μεσολογγίου οι αρμόδιες υπηρεσίες έψαξαν για 48 ώρες επιπλέον και έπειτα σταμάτησαν.

Ωστόσο, η μητέρα, οι αδερφές και οι φίλοι του 31χρονου άνδρα παρότι έχουν χάσει τις ελπίδες τους να είναι ο άνθρωπός τους ζωντανός, δεν σταματούν να «χτενίζουν» τις πιο ύποπτες περιοχές.

Την ίδια ώρα ο κρεοπώλης, σε καμία στιγμή των καταθέσεων του δεν «έσπασε» απέναντι στους αστυνομικούς, και δεν μίλησε για το πού μπορεί να βρίσκεται η σορός του Μπάμπη, μιας και οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές τον θεωρούν θύμα δολοφονικής ενέργειας, με βάση το κατηγορητήριο για τον 50χρονο κρεοπώλη.

Την Πέμπτη (18.01.24) οι συγγενείς του Μπάμπη συγκεντρώθηκαν έξω από το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και ζητούσαν από τον 50χρονο φερόμενο ως δράστη της εγκληματικής ενέργειας να τους πει που είναι ο Μπάμπης.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού άνδρα, η οποία όση ώρα παρέμεινε έξω από το κτίριο της ΕΛ.ΑΣ με δάκρυα στα μάτια, φώναζε στο δράστη που κατέθετε: «Μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου».

Υπενθυμίζεται ότι βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου θεωρείται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί.

εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με βάση τα στοιχεία από την προανάκριση της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός ανοιχτά της Κύμης: Γιατί ανησυχούν οι κάτοικοι – Τι λένε δήμαρχος και αντιδήμαρχος Κύμης

Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε στο μάτι ένα βρέφος 18 μηνών

Αττική: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που αφαιρούσε όπλα από αστυνομικό τμήμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13