search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 04:15
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Φίλοι από παιδιά ο 43χρονος με τον σύζυγο της γυναίκας που τον σκότωσε – «Τον παρενοχλούσε, αλλά δεν περίμενα να φτάσει εκεί»

20.01.2024 19:57
xylourgos_astynomia

Διαψεύδει κατηγορηματικά η πλευρά του θύματος τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που έκαναν λόγο για παράνομο ερωτικό δεσμό του 43χρονου ξυλουργού με την 39χρονη γυναίκα που τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, επισήμανε πως η 39χρονη που συνελήφθη για το άγριο έγκλημα, το πρωί του Σαββάτου, σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, τον παρενοχλούσε συστηματικά με ερωτικό κίνητρο, αλλά δεν υπήρχε δεσμός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, το θύμα ήταν αφοσιωμένο στην επιχείρησή του και τη σύζυγό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις κατοίκου της περιοχής στο «Πρώτο Θέμα», ο σύζυγός της 39χρονης «ήταν φίλοι από μικρά παιδιά με τον 43χρονο ξυλουργό» και μάλιστα «κατάγονταν από το ίδιο χωριό, τα Λουκίσια».

«Δεν περιμέναμε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο»

«Είμαι συντετριμμένη, ήξερα πως αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε η σύζυγος του 43χρονου άντρα μέσω του δικηγόρου της.

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ θύτη και θύματος. Προφανώς για λόγους ερωτικούς ενοχλούσε η δράστιδα το θύμα, τους οποίους γνώριζε η σύζυγος, αφού είχε ενημερωθεί από τον θανόντα. Η σύζυγος είδε όλο το σκηνικό, γιατί ήταν στο μπαλκόνι του κτηρίου», υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου. Μάλιστα, τηλεφώνησε στο «100» και είπε στους αστυνομικούς: «Τρέξτε, μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου».

Ο κ. Ταρτης έκανε λόγο για «μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, με ιδιαίτερη λογική γιατί περίμενε έξω από το σπίτι, τον χτύπησε πισώπλατα και τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο αποφασισμένο και με καλό σχεδιασμό για να μην ακούσω από κανέναν τίποτα περίεργο ότι δεν ήταν καλά στα μυαλά της. Δεν υπάρχει αυτό».

Η συλληφθείσα έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, με τον κύριο Τάρτη, να επισημαίνει ότι «πρέπει να προστατεύσουμε τις οικογένειες».

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8 το πρωί, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Η 39χρονη φαίνεται πως περίμενε τον 43χρονο κάτω από το σπίτι του. Μόλις εκείνος βγήκε στον δρόμο, του επιτέθηκε με δυο μαχαίρια πριν μπει στο αυτοκίνητό του, μπροστά στα μάτια της συζύγου του που έτυχε να βρίσκεται στο μπαλκόνι.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο γιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 43χρονου.

Ο 43χρονος έφερε μαχαιριές στην αριστερή ωμοπλάτη ενώ είχε αίματα σε όλο του το σώμα. Ήταν, μάλιστα, τέτοια η σφοδρότητα των χτυπημάτων που το ένα μαχαίρι έμεινε καρφωμένο στην πλάτη του θύματος.

Κοντά στη σορό του 43χρονου περίμενε η 39χρονη, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Εγώ το έκανα, μου έλεγε ότι θα με καταστρέψειμε απειλούσε».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Χιονίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Στα «λευκά» Ωραιόκαστρο, Πεύκα, Χορτιάτης και Ασβεστοχώρι

Πυροβολισμοί στη Λένορμαν: Βρέθηκε το όχημα των δραστών – 4 προσαγωγές

Τραγωδία στην Πάτρα: Ηλικιωμένος, αντί να βάλει πρώτη, έβαλε όπισθεν και σκότωσε νεαρό οδηγό μηχανής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01