ΣΑΒΒΑΤΟ 26.07.2025 04:22
MENU CLOSE

Ιταλία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς έξω από έκθεση στην οποία συμμετέχει το Ισραήλ

20.01.2024 17:15

Συγκρούσεις μελών ακροαριστερών οργανώσεων με την αστυνομία σημειώθηκαν στην πόλη Βιτσέντσα της βόρειας Ιταλίας, όπου εγκαινιάσθηκε έκθεση για την επεξεργασία του χρυσού.

Περίπου πεντακόσια μέλη των ακροαριστερών οργανώσεων χρησιμοποίησαν καπνογόνα και προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο της έκθεσης. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν με χρήση κλομπ και με ρίψεις νερού από εκτοξευτήρα ειδικού οχήματος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τραυματίσθηκαν ελαφρά τόσο διαδηλωτές όσο και ιταλοί αστυνομικοί.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς σταματημό οι μάχες στη Γάζα – Το Ισραήλ έριξε φυλλάδια αναζητώντας πληροφορίες για τους ομήρους

Πρίγκιπας Χάρι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον και την ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Μπορέλ: «Η ίδρυση κράτους της Παλαιστίνης ίσως χρειαστεί να επιβληθεί στο Ισραήλ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.07.2025 01:00
Exit mobile version