search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Σοκ από το τροχαίο στην παραλιακή – Δύο νεκροί 19 ετών, χαροπαλεύει ένας τραυματίας (Photos/Video)

24.01.2024 06:56
troxaio new

Σοκ προκαλούν οι εικόνες απο το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και το οποίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην παραλιακή.

Ο τραγικός απολογισμός είναι δυο νεκροί ηλικίας μόλις 19 ετών, και δυο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, στο σημείο σημειώθηκε και παράσυρση πεζού μετά την καραμπόλα των τριών οχημάτων, που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο διαχωριστικό διάζωμα και τελικά χτύπησε σε δέντρα και κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

@tzoutzou7 #voula #vouliagmeni #carcrush #παραλιακή #τροχαιο #accident ♬ original sound – Konstantinos Tzoutzo

Η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά και αποκαταστάθηκε γύρω στις 01.00 το βράδυ.

Οι εικόνες μετά το τροχαίο θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο.

Διαβάστε επίσης

Αυξημένα τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα το 2023: 179 νεκροί και 287 σοβαρά τραυματίες

Μεσολόγγι: Ο δράστης πιθανόν να αιφνιδίασε τον Μπάμπη – Ο διάλογος του κρεοπώλη με τον εισαγγελέα – Όλα τα νεότερα στοιχεία

ΣΥ.Φ.Α. ΓΕΡΑΚΑ: Η πρωταθλήτρια ομάδα ορεινής ποδηλασίας σε νέες… περιπέτειες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:14