search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:36
MENU CLOSE

Τέμπη: Σπαρακτική ανάρτηση μάνας για τον γιο της: «Κάποιοι» φρόντισαν να μην μπορούμε να σε έχουμε στην αγκαλιά μας

25.01.2024 18:44
trena tempi 876- new

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας του 21χρονου Τάσου Κουτσόπουλου από την Καρδίτσα, ενός εκ των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε ο γιος της, αν δεν είχε συμβεί το αδιανόητο πολύνεκρο δυστύχημα στις 28 Φεβρουαρίου του 2023.

Η μητέρα του 21χρονου,  Βάσω Κούλπα, σε μια συγκλονιστική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κάνει κατάθεση ψυχής για την απώλειά της και για τα γενέθλια που ο γιος της δεν πρόλαβε να γιορτάσει. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «κάποιοι” φρόντισαν να μην μπορούμε να σ έχουμε στην αγκαλιά μας»

Αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρας του Τάσου

Σήμερα αγόρι μου γλυκό θα σε γεμίζαμε ευχές, αγκαλιές και φιλιά. Θα σου έλεγα πόσο πολύ

Σ’ ΑΓΑΠΏ, το πόσο περήφανη είμαι για σένα και πόσο σ ευχαριστώ για το παιδί που είσαι.

Όμως “κάποιοι” φρόντισαν να μην μπορούμε να σ έχουμε στην αγκαλιά μας…💔💔💔

Σ ΑΓΑΠΆΩ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ ΨΥΧΉ ΜΟΥ!

Η συγκλονιστική κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη συγκλόνισε με την κατάθεσή της στην εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την τραγωδία των Τεμπών η Μαρία Καρυστιανού, προσωρινή πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων του Δυστυχήματος των Τεμπών, που έχασε στο δυστύχημα την 20χρονη κόρη της .

Στην συγκινησιακά φορτισμένη κατάθεσή της μίλησε για «κρατικό έγκλημα» και «προσπάθεια συγκάλυψης καιαποβίβασης των ευθυνών». Περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε η κ. Καρυστιανού διερωτήθηκε εάν αντιλαμβάνονται οι βουλευτές «πως είναι να τρέχεις στανοσοκομεία και να παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο και όχι νεκρό;».

Στράφηκε και κατά του πρωθυπουργού για τη συγνώμη που ζήτησε, λέγοντας  ότι «συγγνώμη ζητάς όταν σκουντάς κάποιον στο διάδρομο και όχι όταν σκοτώνεις το παιδί του». «Σ’ αυτό το έγκλημα που δεν αφορά μόνο 57 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, αλλά ολόκληρη την κοινωνία, η απόδοση ευθύνης είναι μονόδρομος και ελπίζω αυτή να έρθει μέσω τηςΔικαιοσύνης», τόνισε και χαρακτήρισε ντροπιαστικό να αποδίδονται ευθύνες στον νεκρό μηχανοδηγό. Αναφερόμενη στην κατάθεση της προέδρου της ΕΑΣ Ιωάννας Τσιαπαρίκου μίλησε για κακουργηματικές πράξεις και εγκληματικές παραλείψεις που υπήρχαν στο σιδηρόδρομο και πρόσθεσε: «Η κ. Τσιαπαρίκου δεν θα έβαζε τα παιδιά της στο τρένο, κι εμείς δεν θα τα βάζαμε εάν ξέραμε για το χάλι που επικρατούσε, ούτε λαχανικά δεν θα φορτώναμε», είπε για να προσθέσει: «Οιυπουργοί δεν φταίνε, η Hellenic Train δεν φταίει η ΕΡΓΟΣΕ  δεν φταίει, η ΡΑΣ δεν φταίει, έχει κανείς την ευθύνη σε αυτή τη χώρα που ζούμε από τύχη;». 

Η κ. Καρυστιανού στράφηκε με σφοδρότητα κατά του πρώην υπουργού Υποδομών Μεταφορών, αλά και του τέως περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. «Πώς αυτός ο άνθρωπος δηλώνει αθώος λόγω της ασυλίας και αντί να παραιτηθεί παραμένει κρυμμένος, πιστεύοντας ότι η Βουλή θα τον σώσει», είπε για τον Κώστα Καραμανλή, ενώ αναφερόμενη στον Κώστα Αγοραστό είπε ότι για το μπάζωμα που έγινε στον τόπο του δυστυχήματος, όταν τον ρώτησε της απάντησε ότι «είχε άνωθεν εντολές». 

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Ντοκουμέντα που διαψεύδουν τον κρεοπώλη – Τα τρία ψέματα που τον έστειλαν στη φυλακή, τα bitcoin και το τεφτέρι

Κορωνοϊός: 73 νέοι θάνατοι, σταθερά πρώτη μετάλλαξη η JN1 – Μείωση κατά 45% στις εισαγωγές

Μεσολόγγι: Τα δανεικά, οι θησαυροί και οι λίρες – Ήταν ανοιχτό το τηλέφωνο του Μπάμπη – Νέα στοιχεία από τη δικογραφία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:30