search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:29
MENU CLOSE

Ηλεία: Ο σκύλος Echo, που εντόπισε το πτώμα του Μπάμπη, μπαίνει στη «μάχη» για τον εντοπισμό του αγνοούμενου οδηγού

26.01.2024 09:42
ileia_xeimarros

Χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου όταν επιχείρησε να διασχίσει γεφύρι στο χωριό Πλουτοχώρι Ηλείας.

Όπως αναφέρει το patrisnews, σήμερα αναμένεται να φθάσει στην Ηλεία, μαζί με τον χειριστή του, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος Echo, προκειμένου να συμβάλλει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου άνδρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Echo είναι ένας Βελγικός Ποιμενικός σκύλος της Ομάδας Anubis K9P που σε «άκρως δύσκολες συνθήκες βαλτώδους περιοχής», εντόπισε το πτώμα του δολοφονημένου 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα, ο Echo συνέβαλε στον εντοπισμό του μαύρου κουτιού στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών και στη συνέχεια με άλλους δύο εκπαιδευμένους σκύλους εντόπισαν βιολογικό υλικό των επιβαινόντων στη μοιραία αμαξοστοιχία, εννιά μήνες μετά το δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για εισαγγελέα στη δίκη Πισπιρίγκου: «Επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής η αγόρευσή της – Δεν βασίζεται πουθενά, είναι για γέλια» (video)

Άγιος Παντελεήμονας: Δυο 14χρονες κατήγγειλαν σεξουαλική επίθεση από άγνωστο (Video)

Καιρός: Λιακάδα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο – Έρχεται τσουχτερό κρύο και χιόνια από την Κυριακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58