search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:58
MENU CLOSE

Αγρότες της Χαλκιδικής απέκλεισαν την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών – Έπεται ανάλογη κίνηση την Τετάρτη

30.01.2024 22:36
agrotes_xalkidiki

Στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στον κόμβο Πορταριάς προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης αγρότες της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων διεκδικώντας μια σειρά μέτρων για την ενίσχυση των εισοδημάτων τους.

Αγρότες από την Νέα Τρίγλια και από άλλα χωριά της Χαλκιδικής παρέταξαν τα τρακτέρ τους επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος των Νέων Μουδανιών γύρω στις 18:05. Συγκεκριμένα, παράταξαν 11 τρακτέρ και στα δύο ρεύματα τα οποία αποχώρησαν χωρίς προβλήματα στις 20.00 και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

«Θα προχωρήσουμε σε ανάλογη κίνηση και αύριο»

Πάνω από 130 τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, καθώς και μηχανήματα βρίσκονται στον δρόμο Ν. Μουδανιών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου, με σημαίες και πανό, εκφράζοντας την αγωνία του κλάδου για το μέλλον του αγροτικού κόσμου.

«Θα προχωρήσουμε σε ανάλογη κίνηση και αύριο, ίσως και για περισσότερες ώρες», επισήμανε στη Voria.gr ο επικεφαλής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Μάμαντος, Ελπιδοφόρος Καραθανασόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Mea Culpa Μαρουσάκη για την άστοχη πρόγνωση για τα χιόνια: Εμείς φταίμε, γιατί και τα μοντέλα πρόγνωσης εμείς τα φτιάξαμε

Κακοκαιρία Avgi: Πλημμύρισε το χωριό Γιαννίτσι στην Εύβοια – Έγινε ένα το ποτάμι με τη θάλασσα (Videos)

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Δεν έχω παίξει σε τζόγο χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου» – Δεσμεύτηκε η περιουσία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31