search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:50
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε στην εκπομπή της – Τι είπε για το ατύχημα στο μάτι (Video)

31.01.2024 14:09
menegaki-new

Κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα βγήκε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έπειτα από τη χθεσινή αναβολή λόγω ατυχήματος που είχε στο μάτι της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε ξανά στη θέση της, ενημερώνοντας κατά την έναρξη της εκπομπής τι ακριβώς συνέβη.

«Καλησπέρα σας. Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι δεν ήμουν χθες στην εκπομπή και έγινε ό,τι έγινε. Σήμερα είμαι εδώ. Πόσο χαίρομαι πρώτον που είμαι εδώ, δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον επειδή ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί. Ευτυχώς επειδή έφυγα γρήγορα από εδώ στο παρά πέντε και το λέω από την καρδιά μου ότι το Μεγάλο μας Κανάλι, όχι ότι μου επέτρεψε αλλά σχεδόν με παρότρυνε και είχε να κάνει με το μάτι. Δεν παίζεις με το μάτι όταν κάτι έχει γαντζωθεί μέσα.  Ευχαριστώ το Μεγάλο μας Κανάλι, τον κ. Σούσουλα και που με το που τον πήρα έφυγα  και τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ όλους σας για την ανησυχία σας» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες ούτε να κοροϊδεύουμε. Όσοι με ξέρετε χρόνια έλεγα ότι ό,τι και να γίνει, εγώ θα είμαι τελευταία που θα φύγω. Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό. Να προσέχετε εσείς κορίτσια με τα μολύβια για το μάτι. Τέλος πάντων. Περαστικά».

Διαβάστε επίσης:

Ζιζέλ: Το συγκινητικό «αντίο» στη μητέρα της: «Ήσουν ένας άγγελος επί γης» (photos)

Σοφία Μουτίδου: «Έχεις συνδυάσει το σπίτι του ομοφυλόφιλου με σεξ και όχι με το ενδεχόμενο να θέλει να γίνει πατέρας ή μητέρα» (Video)

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν μέσω δικηγόρου για τους λόγους της ρήξης τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:50