ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 12:45
MENU CLOSE

Πανό κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Πρυτανεία του ΑΠΘ

01.02.2024 16:48

Πανό ανήρτησε στο κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ομάδα ατόμων φοιτητικών συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου, μετά την ολοκλήρωση πορείας ενάντια στο σχέδιο νόμου που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει διατάξεις για τη λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Σημειώνεται ότι για το απόγευμα είχε προγραμματιστεί προγραμματισμένη συνεδρίαση της Συγκλήτου για την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του πρύτανη.

Στην φοιτητική πορεία που έγινε νωρίτερα συμμετείχαν μέλη φοιτητικών παρατάξεων, εκπαιδευτικών ενώσεων και μαθητικών συλλόγων. Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Καμάρας και διασπάστηκε σε δύο μέρη που με χρονική απόσταση κινήθηκαν μέσω των οδών Εγνατίας, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Δωδεκανήσου με παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το ΥΜΑΘ και επιστροφή στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η ιστορία δανειολήπτη που πέθανε από καρκίνο ενώ πάλευε να σώσει το σπίτι του

Εξεταστική για Τέμπη: Συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων ζήτησε βουρκωμένος ο μεταβατικός πρόεδρος του ΟΣΕ

Αγρότες: Παραμένουν στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της Agrotica – Δίωρος αποκλειμός της Εθνικής Οδού στην Αταλάντη

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 12:44
Exit mobile version