search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:49
MENU CLOSE

Alpha: Πρεμιέρα για το νέο αστυνομικό θρίλερ «Σκαραβαίος» (Video/Photo)

02.02.2024 12:08
skarabaios new

Συνειρμούς και συμβολισμούς ενέχει ο τίτλος της νέας προτασης «Ο σκαραβαίος» του Alpha η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 21.00 και αντλεί τον τίτλος της από το εμβληματικό αυτοκίνητο της σειράς του κεντρικού ήρωα που τον κάνει ο Γιάννης Τσορτέκης.

Ο Τσορτέκης κάνει τον Μάρκο Αλεξίου αξιωματικό καριέρας, επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Αγαπά οτιδήποτε ρετρό αλλά και οτιδήποτε μοντέρνο αφαιρετικής αισθητικής. Οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του που έχασε σε μικρή ηλικία.

Εξ ου και το παρατσούκλι του στην – σεναριακή – αστυνομική πιάτσα εξ ου και ο τίτλος της σειράς. Διότι ο «σκαραβαίος», ως αυτοκίνητο, είναι δοκιμασμένος, σταθερή αξία, ανθεκτικός- όχι μόνον στον χρόνο- και διαχρονικός. Κάτι ανάλογο υπονοείται σεναριακά και για τον αστυνομικό που φέρει το παρατσούκλι.

Η νέα πρόταση «Ο σκαραβαίος» σε σενάριο Ευτυχίας Γιαννάκη (με σεναριακή ομάδα του Αντώνη Λιακόπουλο και Ελεάνα Βραχάλη) και σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου είναι κοινωνική σειρά μυθοπλασίας αστυνομικού μυστηρίου με στοιχεία θρίλερ- είδος ευρύτερα αναγνωρίσιμο ως «αστυνομικό νουάρ»- η οποία θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά σχέδια του σταθμού.

Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της. Ο «Σκαραβαίος». Μότο στη δουλειά του έχει την φράση «Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν».

Ο συγκεκριμένος «σκαραβαίος» χωρά περισσότερους από πέντε. Έχουμε και λέμε: Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μαρία Παπαφωτίου, Νικολέττα Καρρά, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Κώνσταντίνος Λιαρός, Σοφίνα Λαζαράκη, Γιάννης Μηλιώτης, Ράνια Οικονομίδου, Μανώλης Μαυροματάκης, Θοδωρής Κατσαφάδος. Έχει θέση και για σκύλο. Τον Τραχανά.

Διαβάστε επίσης

ΕΣΗΕΜ-Θ: Καταγγέλλει τον αποκλεισμό των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και μελών της Ένωσης από το ΔΣ της ΕΡΤ

Ο Πέτρος Λαγούτης στο topontiki.gr: Οι «Παγιδευμένοι» μιλούν για αξίες προφανείς όχι όμως δεδομένες

Eurovision 2024: Κι άλλες αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Ισραήλ – «Μη πολιτικό γεγονός», επιμένει η EBU

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:49