search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:18
MENU CLOSE

Σοκ στο Ρέθυμνο: Βιασμός ανήλικης από 12 άνδρες – Κακοποιούνταν από 12 ετών

05.02.2024 14:03
viasmos new

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί μία υπόθεση που χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, που αφορά σε ανήλικη, η οποία διαμένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου και φέρεται, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, να έχει πέσει θύμα βιασμού από πολλούς άνδρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης, είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αρχική πληροφορία για την υπόθεση ήταν πριν από περίπου έξι μήνες. Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός, για άλλο όμως αδίκημα, ο οποίος και προφυλακίστηκε.

Το διάστημα που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και για την υπόθεση με την ανήλικη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν, δηλαδή, 12 ετών.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια.

Διαβάστε επίσης:

Πανεπιστήμια: 200 καθηγητές υπογράφουν κατά των διαδικτυακών εξετάσεων

Το ελληνικό γιαούρτι κατακτά το Λονδίνο!

Κερατσίνι: Στις φυλακές Τρίπολης ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:18