search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:49
MENU CLOSE

Συνεργάτες Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο topontiki.gr: Ο Δημήτρης Τσιόδρας είναι φίλος του και δεν έχει καμιά κόντρα μαζί του

06.02.2024 14:21
μειμαρακης

Με τη φράση “εύχομαι το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο και καλοτάξιδη να είναι και η πορεία του συγγραφέα στους επόμενους στόχους του” ο Κυριάκος Μητσοτάκης επί τοις ουσίας επισημοποίησε χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα “Ευρωπαϊκή ενοποίηση οι περιπέτειες ενός οράματος” τη συμμετοχή του στενό του συνεργάτη για πέντε χρόνια και διευθυντή του γραφείου τύπου του στο μέγαρο Μαξίμου  Δημήτρη Τσιόδρα στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και του ευχήθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο επιτυχία στις ευρωεκλογές.

Όμως μία απουσία από την εκδήλωση που συζητήθηκε και αρχικά προκάλεσε διάφορα σενάρια ήταν αυτή του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Το topontiki.gr επικοινώνησε σήμερα με συνεργάτες του επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του κ.Μεϊμαράκη με τον Δημήτρη Τσιόδρα. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά ”ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι φίλος με τον Δημήτρη Τσιόδρα  τον εκτιμά προσωπικά και δεν έχει καμία κόντρα μαζί του όπως και με κανέναν άλλον”.

Μάλιστα οι ίδιοι οι συνεργάτες ανέφεραν πως ο κ.Μεϊμαράκης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα κάνει με την ομπρέλα της Νέας Δημοκρατίας και κοινές εκδηλώσεις και με τον Δημήτρη Τσιόδρα και με άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές.

Ως προς την απουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την χθεσινή εκδήλωση οι ίδιοι συνεργάτες ξεκαθάρισαν ότι αυτή έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι η εκδήλωση ήταν προσωπική του Δημήτρη Τσιόδρα για την παρουσία ενός βιβλίου και από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και η συμμετοχή του κ.Τσιοδρα σε αυτό σε αυτό δεν ήθελε η παρουσία του ως επικεφαλής των ευρωβουλευτών της  ΝΔ  στην εκδήλωση να παρερμηνευθεί.

Πάντως στην χθεσινή πολύ επιτυχημένη εκδήλωση το παρόν έδωσαν πάνω από 18 υπουργοί και άλλοι 18 υφυπουργοί της κυβέρνησης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ο οποίος έχει συνεργαστεί στενά όλο το προηγούμενο διάστημα με τον Δημήτρη Τσιόδρα αλλά και ο πρώην διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος έχει να εμφανιστεί δημόσια σε κομματική εκδήλωση κοντά στα δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης από το Τζάνειο: Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης πιάνουν τόπο (Video)

Ο Κασσελάκης παρουσιάζει το think tank Παιδείας: Πανεπιστημιακοί και ερευνητές – «Οι άριστοι της κοινωνίας θα βρίσκονται δίπλα μου»

Κυριάκος Μητσοτάκης για βασιλιά Κάρολο: «Του εύχομαι γρήγορη και πλήρη ανάρρωση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28