search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:53
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν: Με ντοκιμαντέρ για την ασθένειά της επιστρέφει στην ενεργό δράση

07.02.2024 12:25
ntion-new

Το ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion»  μέσω του οποίου η Σελίν Ντιόν «μιλά» για το σύνδρομο Stiff Person – διαταραχή γνωστή και ως Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου-, αναμένεται να ανέβει στην συνδρομητική πλατφόρμα Prime Video της Amazon.

Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι καλύπτει διάστημα περίπου ενός έτους από τον αγώνα της διάσημης τραγουδίστριας με την ασθένεια, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Η διάσημη καλλιτέχνης με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, έκανε γνωστό για πρώτη φορά  ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ανακοινώνοντας την αναβολή της τότε παγκόσμιας περιοδείας της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

«Δυστυχώς, οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές προκαλούν δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω με τον τρόπο που έχω συνηθίσει», είχε πει μέσω Instagram.

Η Ντιόν ευελπιστεί ότι το ντοκιμαντέρ θα «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση».

«Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, η διαδρομή από την ανακάλυψη της πάθησής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά και να μην την αφήνω να με καθορίζει» ανέφερε στη δήλωσή της η Ντιόν. «Καθώς συνεχίζεται η πορεία προς την επανέναρξη της καριέρας μου στις συναυλίες, συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου έλειψε η άμεση επαφή με τους θαυμαστές μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω και άλλους που έχουν λάβει αυτή τη διάγνωση» συμπλήρωσε.

Την παραγωγή της ταινίας «I Am: Celine Dion» έκανε η Sony Music Vision  σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment Canada και την Vermilion Films, ενημερώνουν ξένοι ειδησεογραφικοί οργανισμοί.

«Η Σελίν Ντιόν είναι παγκόσμιας εμβέλειας καλλιτέχνης με μια καριέρα που ξεχωρίζει  όχι μόνο από την εξαιρετική από το επαγγελματικό ήθος αλλά και το πάθος της, αλλά και από την αφοσίωσή της στους θαυμαστές της», δήλωσε η Τζένιφερ Σάλκε, επικεφαλής της Amazon MGM Studios  και ολοκλήρωσε τον συλλογισμό της λέγοντας: «Το ντοκιμαντέρ είναι μια ακατέργαστη, προσωπική περιγραφή μιας κομβικής περιόδου της  ζωής και της καριέρα της, αποκαλύπτοντας την μέχρι τώρα αθέατη διαδρομή της καθώς καταφέρνει να αντιμετωπίσει μια διάγνωση για μια αδιανόητη ασθένεια».

Διαβάστε επίσης:

«Δεκατιανοί»: Καμία ντροπή δεν είναι ενημέρωση – Ενημέρωση για τρίχες και όχι για την ουσία (video)

Τραμπούκικη επίθεση Μαρκόπουλου κατά Καλογεροπούλου σε εκπομπή: «Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι» (Video)

Τροχός της Τύχης: Παίκτρια έγραψε ιστορία – Κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό και πήρε το αυτοκίνητο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:50