search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:39
MENU CLOSE

Τραμπούκικη επίθεση Μαρκόπουλου κατά Καλογεροπούλου σε εκπομπή: «Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι» – Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

07.02.2024 09:46
markopoulos new

Τραμπούκικη και ανοίκεια επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος στη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου στα πλαίσια εκπομπής του Action 24.

Eνω ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το αγροτικό η κα Καλογεροπούλου έκανε αυτό που το επάγγελμά της υπαγορεύει. Του υπέβαλε μία ερώτηση. Ελα όμως που δεν του άρεσε η ερώτηση. Και προχώρησε σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της δημοσιογράφου. «Γιατί εξανίστασαι; Γιατί με διακόπτεις; Δεν κανεις ερωτήσεις, τοποθετήσεις κάνεις»

Ουτε λίγο, ούτε πολύ την «κατηγόρησε» ότι μιλάει σαν εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι είστε; ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ; Εδώ έχουμε εκπροσώπους και των δύο κομμάτων». Στη συνέχεια την ειρωνευόταν, και όταν η ίδια του είπε ότι μπορεί να είναι ό,τι θέλει εκείνος της απάντησε με στόμφο «ό,τι θέλεις να είσαι, ό,τι να’ ναι να μην είσαι».

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος επειδή δεν του άρεσαν τα σχόλια και οι ερωτήσεις της Ελένης Καλογεροπούλου και για το θέμα των καταλήψεων και την αντίδραση της κυβέρνησης με εφόδους από τα ΜΑΤ για να χτυπήσουν φοιτητές, έχασε τελείως την ψυχραιμία του και εξαπέλυσε οχετό εναντίον της δημοσιογράφου λέγοντας:

«Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι». Ο βουλευτής της ΝΔ παρά την παρατήρηση του έτερου οικοδεσπότη Γιώργου Πιέρρου να ανακαλέσει επέμεινε: «δεν είναι δημοσιογράφος κάνει άλλο πράγμα» και συνέχισε την πρωτοφανή τραμπούκικη επίθεση:  «Είσαι με την κατάληψη και τον αναχρονισμό. Είσαι πολιτικό στέλεχος. Επιτίθεσαι συνεχώς σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ που έρχονται στην εκπομπή».

Ενώ την ειρωνευόταν συνεχώς λέγοντας της ότι είναι «προοδευτική δημοσιογράφος».

Υπενθυμίζεται ότι σφοδρές αντιδράσεις είχε προκαλέσει προ ημερών και η δήλωση του – ο οποίος είναι και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη – για «γουρλίδικη Επιτροπή», καθώς δύο από τα μέλη της υπουργοποιήθηκαν κατά τις πρόσφατες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

«Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η Επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη. Δύο καλοί και άξιοι συνάδελφοι ο Ανδρέας Νικολακόπουλος και η Ιωάννα Λυτρίβη υπουργοποιήθηκαν» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος ζήτησε αργότερα συγγνώμη για την «άστοχη» – όπως είπε – δήλωσή του.

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την επίθεση

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αήθη και χυδαία επίθεση του βουλευτή Β’) Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλου σε βάρος της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Action24 Ελένης Καλογερόπουλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου» ανέφερε για το θέμα σε ανακοινωσή του ο Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος.

Και συμπληρώνει: «Ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη όπου και εκεί με αντίστοιχο αήθες ύφος χαρακτήρισε  την επιτροπή «γουρλίδικη» προσβάλλοντας την μνήμη των θυμάτων και τον πόνο το συγγενών τους, χθες βράδυ στον τηλεοπτικό αέρα έβρισε σκαιότατα την Δημοσιογράφο γιατί διαφωνούσε με τις ερωτήσεις και τα σχόλια της.

Ο κ. Μαρκόπουλος επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά  την αντίληψη της ΝΔ και της κυβέρνησης για την Ελευθερία του Τύπου. Η δε συμπεριφορά του καθίσταται ακόμα πιο θλιβερή δεδομένου ότι και ο ίδιος είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ αλλά δεν διστάζει να καταπατά τον κώδικα δεοντολογίας της.

Ο κ. Μητσοτακης υπουργοί και βουλευτές τους με slapps (Strategic lawsuits against public participation) υβρεολόγιο, απειλές και στημένους φορολογικούς ελέγχους κατά Δημοσιογράφων διασύρουν την Ελλάδα.

Καθόλου τυχαία απόψε στο ευρωκοινοβούλιο  κατατίθεται προς ψήφιση καταδικαστικό ψήφισμα για τη χώρα μας σε σχέση με το κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του τύπου».

Διαβάστε επίσης

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με επιστολές του ζεύγους Έλγιν

Πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» με το «Ράδιο αρβύλα» στο κατόπι

Κεφάλι στην τηλεθέαση και πάλι από το Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:38