search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:19
MENU CLOSE

Κεφάλι στην τηλεθέαση και πάλι από το Mega

06.02.2024 18:44
mega2

«Άνοιγμα» εβδομάδας με πρωτιά στην τηλεθέαση για μια ακόμη φορά από το Mega με μερίδιο σταθερά άνω του 14%. Στο μεταξύ αυξήθηκε η συγκέντρωση τηλεθεατών στα παραδοσιακά κανάλια τα οποία άθροισαν μερίδιο από την συνολική πίτα τηλεθέαση σε ποσοστό 78,6%.

Που σημαίνει πως από ό,τι καταγράφουν τα «μηχανάκια» της Nielsen, δηλαδή κανάλια εθνικής εμβέλειας, τοπικούς περιφερειακούς σταθμούς, και όποιο άλλο περιεχόμενο προβάλλεται μέσα από την (κλασική) τηλεοπτική συσκευή (πχ DVD), το 21,4% του τηλεοπτικού κοινού κατευθύνθηκε σε επιλογές πέρα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Στο μεταξύ «μάχες» δόθηκαν ανα ζεύγη για τη μοιρασιά των άλλων κομματιών από την πίτα τηλεθέασης. Δεύτερος σε προτιμήσεις ήταν τη Δευτέρα ο Σκάι με οριακή διαφορά από τον ΑΝΤ1 που είχε το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι. Στην τέταρτη θέση προτίμησης «συγκατοίκησαν» χθες Alpha και Star ενώ στην επόμενες θέσεις τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα.

Πέμπτη σε προτιμήσεις ήταν η ΕΡΤ1 με μερίδιο 5,2%, στο 4% διαμορφώθηκε το «αποτύπωμα» του Open, η ΕΡΤ3 «προσπέρασε» μεν (χάρη στη μετάδοση του μπάσκετ ΠΑΟ-Άρης) το Μακεδονία TV αλλά με μικρό προβάδισμα και η ΕΡΤ2 με διάγραμμα τηλεθέασης το οποίο ελάχιστα διαφοροποιείται από τον όρο «flat line».

Διαβάστε επίσης:

Open: Σχεδιασμοί και κινητικότητα προκαλούν ανησυχία για την «επόμενη μέρα»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η ερώτηση των ρεπόρτερ που ενόχλησε τον δημοσιογράφο (Video)

Αθήνα 9.84: Ο δημοτικός ραδιοσταθμός περνάει σε νέα εποχή – Αναλαμβάνει ο Γιώργος Μελιγγώνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:19