search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η ερώτηση των ρεπόρτερ που ενόχλησε τον δημοσιογράφο (Video)

06.02.2024 11:55
chasapopoylos-new

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος από τις ερωτήσεις των ρεπόρτερ που δέχτηκε, βγαίνοντας από τα στούντιο του Mega.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ερωτήθηκε αν έχει αλλάξει η ώρα της εκπομπής του με αφορμή κάποιες καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί, αναφορικά με την ώρα του κλεισίματος.

Μεταξύ άλλων, οι ρεπόρτερ ανέφεραν ότι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη να βγαίνει αργότερα στον αέρα, με τον δημοσιογράφο να μην κρύβει την ενόχλησή του.

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αναρωτήθηκε γιατί οι ρεπόρτερ επέλεξαν να θέσουν τις εν λόγω ερωτήσεις στον ίδιο και όχι στους αρμοδίους που ορίζουν το πρόγραμμα.

«Γιατί το λέτε αυτό; Δεν ξέρω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό που μου λέτε. Το κανάλι τι έχει πει; Εσείς γιατί ασχολείστε με την ώρα του Mega; Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά. Αυτό είναι του προγράμματος, τι να σας πούμε εμείς τώρα; Τι να σας πω; Γιατί δεν ρωτάτε το κανάλι; Κάθεστε εδώ τώρα και… Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα κάτσουμε εδώ μέχρι το βράδυ; Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Εμένα μου λένε “θα κλείσεις τότε” και κλείνω τότε», είπε μεταξύ άλλων.

Στις ίδιες ερωτήσεις κλήθηκε όμως να απαντήσει και η Ανθή Βούλγαρη με την ίδια να δίνει αντίστοιχες απαντήσεις με τον συμπαρουσιαστή της, χωρίς ωστόσο να δείχνει κάποιον εκνευρισμό…

Διαβάστε επίσης:

Οι ελληνικές σειράς που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό (videos)

Οι «συνήθεις ύποπτοι» πρώτοι σε τηλεθέαση το Σαββατοκύριακο

Σταθερά πρώτο σε τηλεθέαση το Mega το Σαββατοκύριακο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:51