search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:16
MENU CLOSE

Πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» με το «Ράδιο αρβύλα» στο κατόπι

06.02.2024 19:43
H_GH_THS_ELIAS

Το άνοιγμα στην «ψαλίδα» τηλεθέασης ανάμεσα στα δύο πρώτα σε προτιμήσεις προγράμματα περιορίστηκε τη Δευτέρα σε μισή ποσοστιαία μονάδα.

Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ήταν το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» και δεύτερη η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα». Τη σειρά του Mega επέλεξαν 45.000 τηλεθεατές περισσότεροι από εκείνους που μια ώρα νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο «Σασμός», το αντίπαλο δέος της σειράς «Η γη της ελιάς» πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση  του τηλεβαρόμετρου της ημέρας και στο τέταρτο σκαλοπάτι «πάτησε» η ιστορική σειρά εποχής «Η μάγισσα».

Με μια ματιά στην πρώτη τετράδα της κλίμακας της Nielsen διαπιστώνει κάποιος πως πολλοί ήταν εκείνοι που κατευθύνθηκαν στις σειρές μυθοπλασίας των 21.00. Τα ριάλιτι «Masterchef» και «Survivor», με κοινή ώρα έναρξης με τις σειρές μυθοπλασίας των Mega, Alpha και ΑΝΤ1, κατάφεραν να πλασαριστούν στις θέσεις 8 και 9 του ημερήσιου Top 10.

Στη μέση της δεκάδα το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», έκτη κορυφαία επιλογή της ημέρας ήταν το «Ναυάγιο» και μια θέση πιο κάτω ξεχώρισε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Σταθερό στη δεκάδα το τηλεπαιχνίδι «The chase» το οποίο παρότι στην απογευματινή ζώνη ανταγωνισμού διακρίθηκε πίσω από το τηλεπαιχνίδι του Star, αποτέλεσε τη δέκατη επιλογή των τηλεθεατών από το σύνολο των προγραμμάτων της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Κεφάλι στην τηλεθέαση και πάλι από το Mega

Open: Σχεδιασμοί και κινητικότητα προκαλούν ανησυχία για την «επόμενη μέρα»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η ερώτηση των ρεπόρτερ που ενόχλησε τον δημοσιογράφο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06