search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:08
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Αλλαγές στη βραδινή ζώνη προγραμμάτων με σημασία

24.01.2024 10:15
ANT12

Ήταν δύο και από σήμερα -και κάθε βδομάδα- γίνονται τρεις. Οι φορές -και μάλιστα στη σειρά-  που θα υπάρχει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το νυχτερινό τοκ σόου «The 2night show».

Η εκπομπή ως τώρα μεταδιδόταν κάθε Δευτέρα και Τρίτη και επειδή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Από τη Δευτέρα όμως στο μενού του σταθμού πήρε θέση ξανά- μετά την περίοδο των εορτών και την ανάπαυλα των μεθεόρτιων- η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Αυτός είναι ο σχεδιασμός που εφαρμόζει ο σταθμός τουλάχιστον τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια σε ότι αφορά το τηλεπαιχνίδι και την σατιρική εκπομπή.

Σήμερα τα μεσάνυχτα στην πολυθρόνα του καλεσμένου στο «The 2night show» θα καθίσουν διαδοχικά η διακεκριμένη ηθοποιός Λένα Δροσάκη και η ανερχόμενη pop τραγουδίστρια Λίλα Τριάντη.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν το «φύλλο πορείας» που έλαβε η εβδομαδιαία εκπομπή «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου για τις εσχατιές του προγράμματος της Κυριακής. Δηλαδή από μεσάνυχτα κάθε Τετάρτης η εκπομπή θα προβάλλεται μεσάνυχτα Κυριακής. Αλλά μόνον δύο φορές το μήνα.

Η διαφοροποίηση αυτή μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και να σημαίνει τίποτα.

Μια εκδοχή είναι ότι το γκελ που έχει το τοκ σόου με τον Αρναούτογλου συμβάλει στην διαμόρφωση της ημερήσιας απόδοσης του σταθμού, ο οποίος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε τροχιά ανόδου και πως η δημοσιογραφική εκπομπή επηρέαζε το μουαγιέν του τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η άλλη εκδοχή έχει, επίσης, στέρεη  βάση. Με καθημερινή συμμετοχή στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» -που συνεπάγεται έγερση από τα αξημέρωτα- η Μαρία Αναστασοπούλου, το πιθανότερο είναι να χρειαζόταν ανάσες, αλλά και η ομάδα της -σε απευθείας μετάδοση- εκπομπής «Αρένα» -με δεδομένο ότι κάποιοι επίσης απασχολούνται στον ευρύτερο ενημερωτικό τομέα του καναλιού-, για ακόμα καλύτερα προετοιμασία των θεμάτων της εκπομπής δημοσιογραφικής έρευνας.

Την Κυριακή 28 του μήνα η Αναστασοπούλου φέρνει προς συζήτηση στην «Αρένα» το θέμα της υιοθεσίας και της αναδοχής. Στην εκπομπή, μεταξύ άλλων, μιλούν οικογένειες που περιμένουν πάνω από μία πενταετία να υιοθετήσουν παιδιά, ενώ η κάμερα αναζητά και τα παιδιά που περιμένουν να γίνουν μέλη οικογενειών, αλλά και τους ειδικούς που τα φροντίζουν.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Διαγωνιζόμενη έβρισε συμπαίκτη της, πιστεύοντας ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά (Video)

Ανακατατάξεις στην τηλεθέαση της Δευτέρας λόγω οξυμένου ανταγωνισμού- Σταθερά πρώτη η «Γη της ελιάς»

Τηλεθέαση: Ξανά στην κορυφή το Mega τη Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42