search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Ανακατατάξεις στην τηλεθέαση της Δευτέρας λόγω οξυμένου ανταγωνισμού- Σταθερά πρώτη η «Γη της ελιάς»

23.01.2024 19:11
gi-tis-elias-new (4)

Ένα βήμα πιο κοντά στο 10% ήταν η τηλεθέαση της σειράς «Η γη της ελιάς» η οποία παρέμεινε πρώτη σε προτιμήσεις στην έναρξη της εβδομάδας. Το προηγούμενο υψηλότερο ποσοστό της (10,7%) το είχε καταφέρει την προπερασμένη Κυριακή (14/1). 

Το χθεσινό τηλεβαρόμετρο είχε εκπλήξεις λόγω κλιμάκωσης του ανταγωνισμού. Δεύτερη επιλογή ήταν το δελτίο ειδήσεων του Mega στη νοηματική  το οποίο μεταδίδεται στην διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής «Live news» η οποία είχε χθες τα νεώτερα, μεταξύ άλλων, από την αναζήτηση του μέχρι  χθες εξαφανισμένου/ αγνοούμενου νέου από το Μεσολόγγι.

Το «Live news» παρακολούθησαν 750 τηλεθεατές και προστέθηκαν  περίπου 180.000 ακόμη την ώρα του δελτίου στη νοηματική, ωθώντας το δείκτη τηλεθέασης στο 9,2% το υψηλότερο της σεζόν που έχει καταγραφεί ως τώρα από τη Nielsen για δελτίο ειδήσεων- ίσως και των τελευταίων ετών.

Τρίτη επιλογή αποτέλεσε η πρεμιέρα για το δεύτερο ημίχρονο της σεζόν, της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο αρβύλα», ενώ μια θέση πιο κάτω πλασαρίστηκε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» το οποίο έφερε στην συχνότητα του Star εκείνη την ώρα 766.000 τηλεθεατές. 

Η σειρά «Η μάγισσα» αναδείχθηκε πέμπτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της Δευτέρας και στις αμέσως δύο επόμενες θέσεις διακρίθηκαν η εκπομπή «Live news» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. 

Για πρώτη φορά έπειτα από- πάρα- πολύ καιρό η σειρά «Σασμός», αντίπαλο δέος της σειράς «Η γη της ελιάς», δεν ήταν δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών. Η σειρά του Alpha υποχώρησε σε απόδοση και πλασαρίστηκε στην όγδοη θέση και επειδή σημειώθηκε ένταση τηλεθέασης στον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Ένατη επιλογή της ημέρας αποτέλεσε το ριάλιτι «Survivor», με ικανοποιητική τηλεθέαση για τα δεδομένα του προγράμματος και των συνθηκών που επικρατούν στο ευρύτερο περιβάλλον του.  Ισοβάθμησε με το απογευματινό τηλεπαιχνίδι «The chase» και τη διαφορά μεταξύ τους έκαναν μόλις 1.000 τηλεθεατές. Αποτελεί δε δείκτη για τη δυναμική του ριάλιτι αν συνεκτιμηθεί επίσης και η ώρα μετάδοσης των δύο εκπομπών η οποία συνήθως συνδυάζεται με το βαθμό συγκέντρωσης τηλεθεατών.

Για πρώτη φορά έπειτα από- πάρα- πολύ καιρό η σειρά «Σασμός», αντίπαλο δέος της σειράς «Η γη της ελιάς», δεν ήταν δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών. Η σειρά του Alpha υποχώρησε σε απόδοση και πλασαρίστηκε στην όγδοη θέση και επειδή σημειώθηκε ένταση τηλεθέασης στον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Ένατη επιλογή της ημέρας αποτέλεσε το ριάλιτι «Survivor», με ικανοποιητική τηλεθέαση για τα δεδομένα του προγράμματος και των συνθηκών που επικρατούν στο ευρύτερο περιβάλλον του.  Ισοβάθμησε με το απογευματινό τηλεπαιχνίδι «The chase» και τη διαφορά μεταξύ τους έκαναν μόλις 1.000 τηλεθεατές. Αποτελεί δε δείκτη για τη δυναμική του ριάλιτι αν συνεκτιμηθεί επίσης και η ώρα μετάδοσης των δύο εκπομπών η οποία συνήθως συνδυάζεται με το βαθμό συγκέντρωσης τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Ξανά στην κορυφή το Mega τη Δευτέρα

ΕΡΤ: «Αλμυρή» και η φετινή συμμετοχή στη Eurovision

«Famagusta»: «Η ταυτότητα της σειράς  είναι το ηχόχρωμα της» λέει ο συνθέτης Χρίστος Στυλιανού στο topontiki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:55