search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:51
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ξανά στην κορυφή το Mega τη Δευτέρα

23.01.2024 18:48
mega new

Στην περιοχή υψηλών αποδόσεων παραμένει το Mega καθώς με την έναρξη της εβδομάδας κατάφερε να αποσπάσει το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης, ανάμεσα στα κανάλια εθνικής εμβέλειας, τα οποία για μια ακόμη φορά ήταν άνω του 15%. Σε μεγάλο βαθμό την απόδοση αυτή την οφείλει στο «Live news» αλλά και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης με τις σειρές ελληνικής μυθοπλασίας που είχε το βράδυ.

Πιο κοντά στο 13% διαμορφώθηκε το μέγεθος του κομματιού του ΑΝΤ1, ο οποιος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί δυναμικές εκκινήσεις στις αρχές κάθε εβδομάδας. Χθες συγκεκριμένα η απόδοση του καναλιού ήταν σταθερή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με εξαιρέσεις στις απογευματινή και μεταμεσονύχτια ζώνη. Στην επανεμφάνισή της, την πρώτη στο δεύτερο μισό της σεζόν, η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» είχε χαρακτηριστικά τηλεθέασης παρόμοια με του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Ελάχιστα διαφορετικό ήταν το μέγεθος του μεριδίου του Σκάι από εκείνο του ΑΝΤ1, αποτελώντας τρίτη επιλογή των τηλεθεατών την χθεσινή μέρα.

Πανομοιότυπα μεταξύ τους ήταν επίσης και τα μερίδια Star και Alpha. Η ΕΡΤ1 έχοντας έξαρση τηλεθέασης στη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων της απέσπασε κομμάτι από την πίτα μεγέθους 4,9%. Το Open αρκέστηκε σε ένα 4%, η ΕΡΤ3 χάρη στο μπασκετικό ντέρμπι Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού είδε το πρωτοφανές για τα μέχρι τώρα δεδομένα της 3,9% μερίδιο. Αντίστοιχα το Μακεδονία TV είχε μερίδιο όσο και την προπερασμένη Δευτέρα και η ΕΡΤ2 περιορίστηκε σε κομμάτι τηλεθέασης κάτω του 1%, σύμφωνα με τα ημερήσια στοιχεία της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: «Αλμυρή» και η φετινή συμμετοχή στη Eurovision

«Famagusta»: «Η ταυτότητα της σειράς  είναι το ηχόχρωμα της» λέει ο συνθέτης Χρίστος Στυλιανού στο topontiki.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η μεγάλη συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής – «Έχουμε μια αγάπη από παλιά» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:51