search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:08
MENU CLOSE

«Απόβαση» αγροτών έξω από το ξενοδοχείο που θα βρεθεί ο Αυγενάκης – «Είμαστε έτοιμοι για όλα» (Video)

11.02.2024 19:41
agrotes3-new

«Έτοιμοι για όλα» δηλώνουν οι αγρότες που έχουν κατακλύσει με τα τρακτέρ τους τους δρόμους έξω από το ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, στην Αλεξανδρούπολη. 

Αγρότες από τον νότιο Έβρο έφτασαν συντεταγμένα στο ξενοδοχείο, το οποίο στεγάζεται στην είσοδο της Χιλής, με πορεία, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, θα συναντηθεί με δύο εκπροσώπους κτηνοτρόφων, δύο μελισσοκόμων, δύο ελαιοπαραγωγών και δύο αγροτών.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άφιξη του Λευτέρη Αυγενάκη, αγρότες από την ευρύτερη περιοχή επιστράτευσαν τα τρακτέρ τους με στόχο, όπως λένε, να «περικυκλώσουν» το ξενοδοχείο και να κάψουν κατεστραμμένες ζωοτροφές.

Υποστηρίζουν, επίσης, ότι προτεραιότητά τους είναι να ακουστούν οι πυρόπληκτοι αγρότες κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι, με την πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα με τα αγροτικά μηχανήματα να είναι πάντοτε στο τραπέζι, ιδίως εάν μετά την επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, την Τρίτη, αποδειχθεί άκαρπη.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Δύο λύσεις ανάσες για τους αγρότες – Οκτώ άμεσα μέτρα

Μητσοτάκης προς αγρότες: «Ο ανοιχτός διάλογος προϋποθέτει ανοιχτούς δρόμους – Όχι εμμονή σε μαξιμαλιστικά αιτήματα»

Στη Σερβία τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα συναντηθεί με τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:07