search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:33
MENU CLOSE

Ηλεία: Μάχη με τις φλόγες σε δασική έκταση στο Kρυονέρι

11.02.2024 09:59
PYROSVESTIKI NEW

Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ηλείας, καθώς ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (11/02) φωτιά σε δασική έκταση στο Kρυονέρι Αμαλιάδας.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα ενώ μεταβαίνουν ακόμη 20 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 6 οχήματα.

Μιλώντας στο ilialive.gr, ο δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, σχολίασε την πρόωρη έναρξη επικίνδυνων πυρκαγιών από το Φλεβάρη, καθώς τις τρεις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσει ισάριθμες πυρκαγιές εντός των ορίων του δήμου.

«Ξεκινήσαμε καλά φέτος, προχθές στα Γαυράκια, χθες στα Μαραγκαίικα σήμερα στα Βρεττέικα στο Κρυονέρι. Από τις έξι το πρωί ειδοποιήθηκα από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας από τον κ. Μπαλκάμο, ότι έχουμε φωτιά. Ήρθα κατευθείαν εδώ, ακολούθησαν και οι αντιδήμαρχοι, ήτανε η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας εδώ και μαζί με τον διοικητή ειδοποιήσαμε τους εργολάβους, έρχεται η υδροφόρα, έχουν έρθει του Δήμου τα δύο μηχανήματα, μία τσάπα και τρία μικρά πυροσβεστικά», ανέφερε.

»Είναι μέσα στη φωτιά γιατί σταμάτησε ο αέρας και έσβησε η φωτιά και έρχεται επίσης και μία μπουλντόζα από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας, για να δούμε διότι σήμερα έχει δώσει έκτακτο δελτίο ισχυρών ανέμων μήπως έχουμε κάποια αναζωπύρωση μεταξύ καμένου και άκαυτου. Συζητήσαμε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας να κάνουμε μία ζώνη. Ευχόμαστε να τελειώσει εδώ και να μην έχουμε συνέχεια», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Με βροχές, καταιγίδες και νεφώσεις ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο

Διαδικτυακά εγκλήματα: Άλμα μέσα σε 6 χρόνια – Τριπλασιάστηκαν οι καταγγελλόμενες υποθέσεις

Μη κρατικά ΑΕΙ: Διακοπή κυκλοφορίας στην Πανεπιστήμιου λόγω συναυλίας διαμαρτυρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:32