search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:13
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι στην Κρήτη: «Δεν είμαι δολοφόνος» ανέφερε η 39χρονη

13.02.2024 17:40
vitrioli-kriti-new

Ξεκίνησε την Τρίτη (13/2) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η δίκη για την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε ένας 38χρονος από την εν διαστάσει τότε σύζυγό του, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου όπου είχαν συνάντηση τον Οκτώβριο του 2022.

Η 39χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 38χρονου, ο οποίος δεν παρέστη για δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, περιγράφοντας μέσω ανακοίνωσης των δικηγόρων του τη δυσκολία του να υποστηρίξει και ψυχολογικά τη διαδικασία. Κατηγορούμενη για συνέργεια ήταν μια ακόμη γυναίκα, φίλη της 39χρονης και ο ταξιτζής που μετέφερε την κατηγορουμένη μετά την πράξη της.

Η ακροαματική διαδικασία διακόπηκε μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, με την 39χρονη να δηλώνει ότι δεν είναι δολοφόνος και πως δεν είχε ανθρωποκτόνα πρόθεση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της.

«Δεν είμαι δολοφόνος, είμαι ενάμιση χρόνο σε σοκ», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η 39χρονη στην απολογία της, σύμφωνα με το creta24.

«Του είπα φεύγω, πάω στην αστυνομία. Αυτό ήταν το λάθος μου», ανέφερε η 39χρονη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προσθέτοντας πως τότε το θύμα σηκώθηκε να την πιάσει και τότε εκείνη του επιτέθηκε με καυστικό υγρό.

«Δεν επιθυμεί τη δίωξη μου ο Γιώργος, γι’ αυτό δεν είναι κανείς τους εδώ σήμερα. Έχω μιλήσει μαζί του», ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη στην απολογία της.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 39χρονης ζήτησαν να μεταβληθεί το κατηγορητήριο από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε σκοπούμενη βλάβη, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα τη βραδιά που έριξε το βιτριόλι, βρισκόταν σε άμυνα.

Διαβάστε επίσης:

Ερωτηματικά για τη σύγκλιση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου από την Ιωάννα Κλάπα για το ψήφισμα – ράπισμα του Ευρωκοινοβουλίου

Μήνυμα Ανδρέα Τετέι για επίθεση Μπέου: «O κόσμος πρέπει να μάθει να μη φοβάται να μιλήσει»

«Από τύχη καθαρά δεν θρηνούμε θύματα» λένε οι Εισαγγελείς μετά τη βόμβα στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης – Ζητούν άμεσα μέτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58