search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:20
MENU CLOSE

Μπακογιάννη για τη «σφήνα» Κασσελάκη στην εκδήλωση των «τριών»: «Αντίπαλος, ξεαντίπαλος το έκανε πάρα πολύ έξυπνα και πάρα πολύ καλά» (video)

14.02.2024 16:11
mpakogianni_1402_1460-820_new

Το εγκώμιο του Στέφανου Κασσελάκη έπλεξε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την απροειδοποίητη εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση της ΕΦΣΥΝ για την κεντροαριστερά, με ομιλήτες τους Διονύση Τεμπονέρα, Έφη Αχτσιόγλου και Μανώλη Χριστοδουλάκη.

«Το βρήκα πάρα πολύ έξυπνο εκ μέρους του κ. Κασσελάκη και έτσι για να πω τα πράγματα με το όνομά τους, και βρήκα ακόμα πιο έξυπνο τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όταν του είπαν να πάρει το λόγο και λέει “μα εγώ έχω εκπρόσωπο τον κ. Τεμπονέρα“. Το βρήκα κορυφαίο. Εντάξει αντίπαλος, ξεαντίπαλος το έκανε πολύ έξυπνα και πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».

«Το αποτέλεσμα είναι που εγώ που δεν έχω καταφέρει να καταλάβω τι είπανε. Δηλαδή άνοιξα σήμερα τις εφημερίδες πριν έρθω σε σας γιατί φοβήθηκα ότι θα με εξετάσετε… πήγα να καταλάβω τι είπαν αυτοί οι τρεις καμπαλέρος που μαζευτήκανε. Δεν μπορούσα να καταλάβω στην ουσία τι είπαν γιατί απλούστατα τους κάλυψε ο Κασσελάκης», συνέχισε η κ. Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ειδική συνεδρίαση την 28η Φεβρουαρίου, ζητούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής

Γάμος ομοφύλων: Η κυβέρνηση εντείνει τις προσπάθειες να περιορίσει τις διαρροές στην αυριανή ψηφοφορία

Ανδρουλάκης και Χαρίτσης υπογράφουν την πανευρωπαϊκή καμπάνια «Tax the Rich» με πρεσβευτή το Eteron στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:20