search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:53
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση 16 βουλευτών του κόμματος για τη ρατσιστική επίθεση Μπέου στον Τετέι

14.02.2024 15:04
siriza-new

Μηδενική ανοχή σε περιστατικά ρατσιστικής βίας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση Μπέου στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Κηφισιάς.

Με ερώτηση 16 βουλευτών του που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του τομεάρχη Αθλητισμού Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει την ανάγκη επιβολής κυρώσεων στον δήμαρχο Βόλου και πρόεδρο της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας για τη ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι με βάση το υπάρχον οπτικοακουστικό υλικό, ο κ. Μπέος απευθυνόμενος προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, ακούγεται να αποκαλεί «μαϊμού» τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τετέι με καταγωγή από τη Γκάνα.

Στην ερώτησή τους, αφού θυμίζουν τις διατάξεις του πρόσφατου νόμου για την αντιμετώπιση της βίας, με βάση τις οποίες οι ρατσιστικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό, επισημαίνουν ότι «τέτοιου τύπου κοινωνικά βλαπτικές συμπεριφορές εμπίπτουν και στις διατάξεις του νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Ψεύδεται ο Καραμανλής – Να καταθέσει στην Εξεταστική ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο απαράδεκτος κ. Μαρκόπουλος: Οι νουθεσίες σε Αποστολάκη, η ειρωνεία σε Πέρκα – το καυστικό σχόλιο Χατζηνικολάου

Νέα Αριστερά για Ιερώνυμο: Η κοινωνία θα προχωρήσει σε πείσμα όσων θέλουν το σκοτάδι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:49