ΔΕΥΤΕΡΑ 21.07.2025 00:58
MENU CLOSE

Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: Στην ανακρίτρια άλλοι δύο κατηγορούμενοι - Ολοκληρώνονται οι απολογίες

16.02.2024 15:47

Στην ανακρίτρια Ρεθύμνου αναμένεται να βρεθούν ακόμη δύο άτομα τα οποία κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 14χρονης κοπέλας από το Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Πέντε οι προφυλακιστέοι και άλλοι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι

Μέχρι στιγμής για τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν προφυλακιστεί πέντε συνολικά άτομα. Πρόκειται για τον βασικό 38χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος βρισκόταν ήδη στη φυλακή για άλλα αδικήματα και τέσσερις νεαροί άνδρες που φέρεται να κακοποίησαν την 14χρονη.

Χθες, άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους με την απολογία τους στην ανακρίτρια Ρεθύμνου. Στο μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έχει αφεθεί και ένας 27χρονος, επίσης από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με την κοπέλα, γεγονός που επικαλέστηκε. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όπως είναι γνωστό, ήδη στη δικογραφία, για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 38χρονος.

Η ανώνυμη καταγγελία και οι πολύμηνες έρευνες

Αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο για περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Εντοπίστηκε η 14χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποίαν διαπιστώθηκε ο βιασμός της.

Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Διαβάστε επίσης:

Γλέντι κυβερνητικών μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου: Οι ιαχές για τον Πατέλη, η ομιλία Σκέρτσου και το ΛΟΑΤΚΙ friendly wine bar (Photos)

Εξεταστική για Τέμπη – Κατέθεσε ο φοιτητής Ανδρέας Αλικανιώτης: «Η τραγωδία δεν οφείλεται μόνο σε ανθρώπινο λάθος»

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο πήρε ο 23χρονος φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε από τράπερ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 23:49
Exit mobile version