search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

19.02.2024 07:49
mitsotakis-123

Συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φίλιπο Γκράντι θα έχει στις 17:00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει επίσης συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR και στη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.

Νωρίτερα σήμερα (19/2) το πρωί στις 9:00, ο Φίλιπο Γκράντι θα έχει συνάντηση και με τον υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Θα ακολουθήσει τελετή υπογραφής της Συμφωνίας Έδρας μεταξύ της Ελλάδας και της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, η οποία θα ρυθμίζει το καθεστώς λειτουργίας του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα εγκαινιάσει μαζί με τον Φίλιπο Γκράντι, την έκθεση αρχειακού υλικού του υπουργείου Εξωτερικών και της UNHCR με τίτλο: «Οι απαρχές της συνεργασίας Ελλάδας-Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες: Κοινή έκθεση αρχειακού υλικού των πρώτων ετών της κοινής πορείας (1947-1963)».

Διαβάστε επίσης:

Βόμβες Κασσελάκη στην… «ελληνική λέσχη Μπίλντεμπεργκ» πέντε μέρες πριν το Συνέδριο

Λίνα Μενδώνη: «Στο Βρετανικό Μουσείο τα αριστουργήματα του Φειδία έγιναν ντεκόρ για το ντεφιλέ»

Μάρκος Χατζησάββας: «Στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι έχουν μάθει να αντιπροσωπεύουν εσαεί και παντού τα μέλη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:38