search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Κορινθία – «Παλαιοχριστιανοί»: «Πληρώνεται κανονικά» – Ερωτήματα για την τηλεργασία του πατέρα στον Δήμο Ερέτριας (video)

20.02.2024 09:29
pateras-korinthos-new

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχρισταινών στην Κορινθία εργάζεται στον Δήμο Ερέτριας.

Συγκεκριμένα, απασχολείται στον τομέα της καθαριότητας με τηλεργασία, με μισθό που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.

«Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, ψάξαμε για τον συγκεκριμένο υπάλληλο επειδή δεν παρουσιαζόταν στον χώρο της εργασίας του, και καταλάβαμε πως κάτι δεν πάει καλά. Από ερωτήσεις που έχουμε κάνει και εμείς, είναι ότι δούλευε εξ’ αποστάσεως. Επειδή είχε κάποια προβλήματα υγείας, όπως μας είπαν, του είχαν δώσει να κάνει κάποιες εργασίες με αυτόν τον τρόπο. Αυτές τις απαντήσεις μας έδωσαν», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (20/2) η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Παρασκευή Αμερικάνου.

Μάλιστα, όπως είπε, όταν επικοινώνησε η ίδια με τον πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, έπειτα από εντολή του δημάρχου της περιοχής, του ζήτησε την φυσική του παρουσία στον χώρο εργασίας του.

«Μου έλεγε “είναι δύσκολο για εμένα, δεν μπορώ”, και του απάντησα πως αυτή είναι η απόφαση της νέας διοίκησης. Δεν έχει έρθει μέχρι και σήμερα. Από τον Ιανουάριο τον καλέσαμε σε απολογία και προχωρήσαμε σε ό,τι προβλέπει ο νόμος. Μέχρι και σήμερα, πληρώνεται κανονικά, γιατί πρέπει να ακολουθηθεί μία συγκεκριμένη διαδικασία», πρόσθεσε η Παρασκευή Αμερικάνου.

«Τους έλεγα να επαναφέρουν τα παιδιά στο σχολείο»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε και η νονά του 6χρονου κοριτσιού της οικογένειας, Καλλιόπη Γεωργιάδη.

«Όταν μιλούσαμε μου έλεγε ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του για να τα στείλει στον δήμο καθώς θα άλλαζε ειδικότητα», τόνισε σχετικά με την εργασία του πατέρα της οικογένειας.

«Τα παιδιά πήγαιναν σχολείο μέχρι την περίοδο του covid. Τα δύο μεγάλα παιδιά, η Σοφία και η Παρασκευή έχουν τελειώσει το Λύκειο. Το αγόρι που έχω βαφτίσει τώρα είναι 6 ετών και θα έπρεπε να πηγαίνει πρώτη δημοτικού. Τα άλλα δύο αγόρια της οικογένειας είχαν πάει μέχρι έκτη δημοτικού και πρώτη γυμνασίου αντίστοιχα. Τώρα τα έχουν αποσύρει από το σχολείο, εγώ τους έλεγα να τα επαναφέρουν», απάντησε σχετικά με το εάν τα παιδιά στο σχολείο.

«Είναι κανονικά παντρεμένοι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας», απάντησε για το γεγονός ότι ο πατέρας λέει την μητέρα των παιδιών, αδερφή του.

Τέλος, απάντησε γιατί κάποιο παιδί εμφανίστηκε να έχει την άποψη ότι το σχολείο μπορεί να διαφθείρει τα παιδιά.

«Όταν έχεις φανατιστεί θρησκευτικά και έχεις μάθει στο σπίτι σου να μην βλασφημάς ποτέ και πας στο σχολείο που ξέρετε πως είναι τα νέα παιδιά βγάζεις την άποψη αυτή», απάντησε η νονά του 6χρονου κοριτσιού της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι: Συνεχίζεται η αγόρευση του εισαγγελέα, η πρόταση για ακόμη 14 κατηγορούμενους

Καιρός: Συννεφιά με τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Αγρότες: Τι ώρα θα φτάσουν στο Σύνταγμα – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:40