search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:18
MENU CLOSE

Περιβάλλον Γεροβασίλη: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήθελε εκλογές

25.02.2024 18:22
GERPVASILI KASSESLAKIS

Ποτέ δεν ήθελε στην πραγματικότητα τις εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνουν από το περιβάλλον της Όλγας Γεροβασίλη και επιμένοντας μάλιστα να του αποδίδουν την πρωτοβουλία για την συλλογή υπογραφών κατά των εκλογών.

«Η πρώτη ανάγνωση του αποτελέσματος είναι ότι ο Πρόεδρος ζήτησε εκλογές και δεν πέρασε η πρότασή του στο συνέδριο.  Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Ο Στέφανος Κασελακης στη πραγματικότητα ποτέ δεν ήθελε εκλογές», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Κάνουν δε λόγο για διορισμένους συνέδρους υποστηρίζοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης, θα μπορούσε να περάσει την πρότασή του για εκλογές αν ήθελε:

«Είναι προφανές ότι είχε τη πλειοψηφία σε ένα συνέδριο 2.800 συνέδρων που στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν εκλέχτηκαν αλλά ορίστηκαν.

Αν ήθελε πραγματικά εκλογές λοιπόν θα το κέρδιζε.

Αντιθέτως δεν το τόλμησε αλλά έβαλε τους δικούς του ανθρώπους να δουλεύουν για τη συλλογή υπογραφών για να μη γίνουν εκλογές.

Είχαμε συνεπώς το εξής ευτράπελο:

Ο Στ. Κασσελάκης να προκαλεί εκλογές από τη βάση και οι άνθρωποι του Κασσελάκη να δουλεύουν για το αντίθετο.

Γνωρίζοντας βεβαίως ότι η θέση “ας μη κάνουμε τίποτα” είναι πιο ελκυστική, πιο εύκολη από τη επίπονη θέση “να δώσουμε διέξοδο τώρα”».

Και καταλήγουν: «Στο συνέδριο αυτό πράγματι έπεσαν οι μάσκες. Αλλά όχι για την Όλγα Γεροβασίλη.  Είχε το σθένος να δηλώσει παρούσα στη πρόσκληση. Στο συνέδριο έπεσαν οι μάσκες για μια σειρά από στελέχη που υποκριτικά στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη με ημερομηνία λήξης. Ίσως τελικά όλοι αυτοί θα έπρεπε να είχαν προβλέψει το συνέδριο αυτό να τελειώσει τη Κυριακή των Βαΐων και όχι σήμερα».

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Η επίσκεψη της γερμανίδας ΥΠΕΞ διεκόπη εσπευσμένα – Την παρακολουθούσε ρωσικό drone

Eurovision: «Πόλεμος» Ισραήλ – EBU, με αποχώρηση απειλεί το Ισραήλ αν απορριφθεί το τραγούδι του

Κατάρ: Θα φιλοξενήσει τις συνομιλίες Ισραήλ – Χαμάς με στόχο την εκεχειρία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58