search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:00
MENU CLOSE

Πτολεμαΐδα: Την ώρα που έμαθα ότι κατέληξε το παιδί μου, με ενημέρωσαν ότι πέθανε ο άντρας μου – Συγκλονίζει η 42χρονη

25.02.2024 17:24
nosokomeio new (2)

Τραγικές στιγμές βιώνει η 42χρονη από την Πτολεμαΐδα, μετά από την απώλεια του παιδιού της και του συζύγου της την ίδια μέρα.

O διοικητής της 4ης υγειονομικής περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης μίλησε για το περιστατικό στο Mega, χαρακτηρίζοντάς το γεγονός τραγικό. Εξήγησε πως οι γιατροί πήγαν το 7,5 μηνών βρέφος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το βράδυ της Παρασκευής, με αναφερόμενα προβλήματα αναπνευστικής δυσχέρειας ωρών.

«Πέσανε πάνω στο μωρό όλοι οι γιατροί. Έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, αλλά δυστυχώς το μωρό κατέληξε περίπου στις 3 η ώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου», εξήγησε ο διοικητής του Νοσοκομείου.

«Το τραγικό στην ιστορία είναι ότι λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε και ο πατέρας του μωρού ο οποίος νοσηλευόταν στο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να περιγράψουμε αυτά τα γεγονότα» επισήμανε ο ίδιος.

«Αυτό ζω»

Συγκλονισμένη η μητέρα περιέγραψε: Το μωρό «είχε μια δύσπνοια που με ανησύχησε και το πήγα στο ΑΧΕΠΑ». Οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθεί.

«Την ίδια ώρα έφυγε ο άντρας μου. Ήταν καρκινοπαθής και το μάθαμε προχθές. Καλπάζουσα μορφή. Την ίδια ώρα που βγήκε η γιατρός και μου είπε “το παιδί σου κατέληξε”, χτυπούσε το κινητό μου για να μου πουν ότι κι ο άντρας μου κατέληξε. Αυτό ζω», σημείωσε η 42χρονη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη η σύζυγος του δράστη – Έβλεπε τη δολοφονία από το θυροτηλέφωνο και φώναζε «ρίξτου, ρίξτου»

Μητέρα Ιφιγένειας – Τέμπη: «Είναι δυνατόν τέτοιο έγκλημα να μην είναι αρκετό να αποτρέψει έναν Καραμανλή να συνεχίσει τον πολιτικό του βίο;»

Αμφιλοχία: Διπλός σεισμός με διαφορά ενός λεπτού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:00