search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:51
MENU CLOSE

«Σίγησε» η φωνή του Big Brother – Έφυγε στα 47 του ο Γιάννης Ράμος

26.02.2024 10:12
giannis-ramos-new

Την τελευταία του πνοή σε ηλικίας μόλις 47 ετών άφησε ο Γιάννης Ράμος ο οποίος ήταν η φωνή του Big Brother στους τελευταίους δύο κύκλους του reality.

Ο ηθοποιός που ήταν, μάλιστα, και ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου, ενώ όπως υπενθύμισε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν «στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και της ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη», προσθέτοντας ότι «στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο».

Σε νέα του ανάρτηση για τον Γιάννη Ράμο, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε, επίσης, στην ερμηνεία του ηθοποιού στον ρόλο του δημοσιογράφου Χάιμε Ρεβέρτερ στο έργο του Γκιγιέρμο Έρας «Ροτβάιλερ” από το 2008 έως το 2011, υπογραμμίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι «βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο, αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε».

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού – Τον πέταγαν με μανία πάνω σε κάγκελα (Photos)

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μεταφέρεται η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς – Πότε πάει

Άγιος Παντελεήμονας: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε είσοδο πολυκατοικίας – Οι πρώτες εκτιμήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:50