search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:33
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε: «Το τραμπούκικο του Πολάκη είναι μες στον Κασσελάκη» – Ο ΣΥΡΙΖΑ, το… ΕΑΜ και η παλαιοχριστιανική τρώγλη! (video)

27.02.2024 10:02
ARISPORTOSALTE272

Ο Άρης Πορτοσάλτε… προέβλεψε το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις και την απόφαση του Συνεδρίου, που επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, χωρίς ωστόσο να στηθούν νέες κάλπες.

Ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ εκτίμησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα «επιβιώσει» για αν εκφράζει «απολίτικα» το «λαϊκίστικο κόμμα» που είναι κατά τον ίδιο, ο «χυλός» του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια κάπως έμπλεξε στην ανάλυσή του το ΕΑΜ, τους… τρωγλοδύτες και τους μάλλον επίκαιρους παλαιοχριστιανούς ενώ δεν έλειψε ο Παύλος Πολάκης!

«Τον Κασσελάκη μην τον κλαις. Με έναν τρόπο θα υπάρχει ένα κόμμα λαϊκιστικό, με αυτή τη σύνθεση των ανθρώπων τους οποίους φέρανε στο συνέδριο. Έχει ένα άρωμα λούμπεν, το οποίο θα εκφράζει ο Κασσελάκης με έναν τρόπο απολίτικο, χυλό. Χυλός είναι όλο αυτό το πράγμα. Όμως ο χυλός αυτός συγκρότησε μία πλατεία αγανακτισμένων πριν κάποια χρόνια. Οπότε ένα κομμάτι της κοινωνίας είναι μαζί του το οποίο είναι ανάμεσα από τη χαράδρα του ΕΑΜ (!) μέχρι το παλαιοχριστιανικό…. Σου δίνει μια αίσθηση παλαιοχριστιανικής τρώγλης, των τρωγλοδυτών», είπε αρχικά.

«Μέσα σε αυτό τον χυλό ενώθηκαν οι ΑΝΕΛιτες με ό,τι υπήρχε. […] Δεν λέω ότι οι άλλοι είναι ορίτζιναλ αριστεροί. Φτιάχτηκε ένας χυλός που φτιάχνει μια κρεμούλα από πάνω, αυτήν την κρεμούλα ο Κασσελάκης τη μάζεψε. Οι πιο παλιοί, αυτού που λέμε Αριστερά, θα πρέπει να αναζητήσουν κάπου αλλού την τύχη τους. Δυο μαζί δεν πάνε. Τελείωσε, αυτά είναι δύο κόμματα ξεχωριστά» πρόσθεσε.

«Ένας χυλός λαϊκισμού, μαζί όμως με το τραμπούκικο στιλ του Πολάκη. Το τραμπούκικο του Πολάκη είναι μες στον Κασσελάκη», προσπάθησε να συνοψίσει ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ και αναρωτήθηκε «ποιος είναι ο συνομιλητής του Μητσοτάκη», λέγοντας «Μιλάει με τον Κασσελάκη ή με τον πράσινο ΣΥΡΙΖΑ που έχει ήδη ανατείλει;»

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί η Δούρου έμεινε σιωπηλή;

ΠΑΣΟΚ: Έτοιμος να διαγράψει την Γιαννακοπούλου ο Ανδρουλάκης;

Τα χρόνια πολλά Μητσοτάκη στον Ερντογάν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:32