search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Μάρω Κοντού: Ο κομβικός ρόλος της στον τέταρτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» – Υπέγραψε η 90χρονη ηθοποιός

29.02.2024 10:45
kotnou new

Η Μάρω Κοντού, αν και διανύει το 90ο έτος της ηλικίας της, θα συνεχίσει να μας χαρίζει δυνατές στιγμές στη Γη της Ελιάς.

Υπέγραψε ήδη με τη εταιρία παραγωγής και θα συμμετέχει και του χρόνου στη δημοφιλή σειρά. Μάλιστα ο ρόλος της θα είναι κομβικός στον τέταρτο κύκλο.

Όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του MyTv (του εβδομαδιαίου τηλεοπτικού περιοδικού του ομίλου του ΑΝΤ1) ο ρόλος της Μαρίας θα είναι κομβικός κυρίως, όσον αφορά την σχέση της Μαρίας με την Αθηνά.

Η Μαρία θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ζωή της κόρης της. Άλλωστε ήδη, την βλέπουμε να παρακινεί την Αθηνά να παντρευτεί τον Τζον, καθώς θεωρεί ότι είναι ο καταλληλότερος άντρας για εκείνη. Επίσης, έχουμε κι ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο διά χειρός της Μαρίας, προ των πυλών.

Σημειώνεται ότι εαν και η σειρά γυρίζεται στην Κύπρο η εταιρία παραγωγής στέλνει ειδικό συνεργείο στην Αθήνα για τις σκηνές της Μάρως Κοντού, αφού η γνωστή ηθοποιος δεν μπάινει πια σε αεροπλάνο. Η ίδια έχει δηλώσει ότι η συμμετοχή της στη σειρα «την ανανεώνει και την αναζωγονεί»

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Κότσιρας: «Δεν άνηκα ποτέ στην κατηγορία του έντεχνου και της κουλτούρας»

Χάντερ Σέιφερ: Η ηθοποιός της σειράς «Euphoria» συνελήφθη σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (Photos/Video)

Χρήστος Μάστορας: Διέκοψε το πρόγραμμα για να τσακωθεί με θαμώνα που έψαχνε τη χαμένη κάλτσα του στη σκηνή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:58