search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Με αστυνομική προστασία ο πρώτος γάμος ομόφυλων, είχαν δεχθεί απειλές – Το «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ

04.03.2024 17:55
gamos omofilon nea smirni 987- new

Γεγονός είναι ο πρώτος ο πρώτος γάμος ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου στην χώρα μας, που τελέστηκε το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο πραγματοποιήθηκε με αστυνομική συνοδεία.

Οι δύο άνδρες παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, παρουσία και των τριών παιδιών τους, ενώ έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στην ελληνική αστυνομία για την «βοήθεια» και την «διακριτική παρουσία της στον γάμο» τους. 

Οι δύο άνδρες, όπως αναφέρουν, δεχόταν απειλές για την σωματική τους ακεραιότητα και έκριναν σκόπιμο να ζητήσουν την βοήθεια της αστυνομίας. 

«Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχαριστίες στον Διοικητή του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Αττικής καθώς και στους έμπειρους και ευγενικούς αστυνομικούς που μας κάλυψαν σε όλη την τελετή και μετά από αυτή» αναφέρει το ζευγάρι στην επιστολή του.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Η μαρτυρία του σεφ του ουζερί για την επίθεση με μαχαίρι από θαμώνα: «Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε»

Νοσοκομείο Λάρισας: Πόρτα καταπλάκωσε την… ακτινολόγο – Υπέστη κάταγμα στο χέρι και φέρει τραύμα στο κεφάλι και στο πόδι

Νίκαια: Οι απειλές του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του – «Θα χυθεί αίμα» – Τι έγραφε στο διαδίκτυο για την κόρη του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:57