search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Ζεστό – κρύο από τους Ευρωσοσιαλιστές για τον Τσίπρα

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2324
7/3/2024
09.03.2024 20:01
pes

«Είχαν δίκιο Ανδρουλάκης και Γεννηματά για τον Τσίπρα». Αυτή ήταν μία από τις φράσεις που ακούστηκαν στο συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στη Ρώμη όταν ψάξαμε να μάθουμε τι λένε οι Σοσιαλδημοκράτες, οι οποίοι έχουν δύσκολο αγώνα μπροστά τους στις ευρωεκλογές, για τα ελληνικά πράγματα.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, πρόσωπα των PES που στήριζαν τον Αλέξη Τσίπρα και την προοπτική του να ενταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εν λόγω ευρωομάδα δεν περίμεναν καθόλου αυτήν την εξέλιξη. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, τον επικροτούσαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Όσο για το ΠΑΣΟΚ, εκτός από ευχές για καλή επιτυχία, υπάρχει ελπίδα και εκφράστηκε αισιοδοξία ότι μπορεί το κόμμα να είναι στη δεύτερη θέση, αλλά και να δώσει ώθηση γενικότερα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. 

Ο Ανδρουλάκης τους είδε όλους, ενώ ιταλικά Μέσα ασχολήθηκαν και με τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ιταλίας, την 37χρονη Ιταλοαμερικανίδα Έλι Σλάιν, που μεγάλωσε στην Ελβετία και εργάστηκε για τις προεκλογικές εκστρατείες του Μπάρακ Ομπάμα στις ΗΠΑ. Κρατήστε κάτι και ίσως δικαιωθούμε: θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον η Σλάιν.

Διαβάστε επίσης:

Δεν αρέσει στον Καρανίκα το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι: «Ούτε κάτι να λικνιστούμε»

Για απώλειες στην ευρωκάλπη ετοιμάζονται στη ΝΔ

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Η παραδοχή για λάθος στην αυξημένη προκαταβολή φόρου και το τρολάρισμα των πρώην συντρόφων του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:32