search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:46
MENU CLOSE

Ακρίτα για κάψιμο Κασσελάκη: Η Κέρκυρα ήταν το αγαπημένο μου νησί, δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου

12.03.2024 11:05
ELENA-AKRITA_VOULI123

Τις ντροπιαστικές, ομοφοβικές εικόνες με το κάψιμο ομοιώματος του Στέφανου Κασσελάκη στην Κέρκυρα σχολίασε με ανάρτηση στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

«Δεν θα αναπαράξω τη φωτογράφια του ομοφοβικού τερατουργήματος που έστησαν οι ρατσιστές στο καρναβάλι της Κέρκυρας με τα παιδάκια τους να χορεύουν γύρω από το ομοίωμα της ντροπής.

Όπως δεν αναπαρήγαγα και το αίσχος του ρασοφόρου που έθεσε “εκτός εκκλησίας” δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ, λες και ο ναός είναι το τσιφλίκι του παππού του.

Η Κέρκυρα ήταν το αγαπημένο μου νησί. Θα με πονέσει που δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου, όμως δεν έχω άλλη επιλογή. Τουλάχιστον μέχρι οι δημοκρατες κάτοικοι του νησιού ξαναπάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και διώξουν τα σκουπίδια».

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία στη ΝΔ για τις διαρροές προς τα δεξιά – Μετά τη σκέψη για Φαήλο Κρανιδιώτη, επιστρέφει και ο… πυρσός

Η ομοφοβία, ο ρατσισμός και το μίσος των τελευταίων ημερών δείχνουν πόσο αναγκαίο ήταν το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο

ΠΑΣΟΚ: Προς σύγκρουση… διαρκείας με την κυβέρνηση – Οι στόχοι Ανδρουλάκη για τους «Κεντρώους» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:46