search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Μεγάλη κατολίσθηση στο φαράγγι του Κοτσιφού – Έκλεισε ο δρόμος

13.03.2024 23:27
rethymno vraxia

Μεγάλο κομμάτι βράχου έπεσε στο δρόμο που περνά από το φαράγγι του Κοτσιφού στο Ρέθυμνο.

Όπως είπε στο Flashnews.gr ο αντιδήμαρχος Αγίου Βασιλείου Ευάγγελος Καπετανάκης που βρέθηκε στο φαράγγι, «οι βράχοι έχουν σκεπάσει και καταστρέψει τον δρόμο σε μήκος περίπου 15 μέτρων και μάλιστα κομμάτια του βράχου έφτασαν μέχρι τον ποταμό (ρέμα Κοτσιφού). Η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη και στην κυριολεξία έχει “κάτσει” το οδόστρωμα!».

Κομμάτια βράχων έχουν σκεπάσει τον δρόμο και φυσικά τον έχουν καταστρέψει, ενώ ο όγκος των βράχων έσπασε και τα σιδηροφράγματα που υπάρχουν στο σημείο και είχαν μάλιστα τοποθετηθεί πρόσφατα.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο, η Πολιτική Προστασία της αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, του δήμου Αγίου Βασιλείου και φυσικά η αστυνομία η οποία ήδη έχει κλείσει τον δρόμο “εισόδου και εξόδου” του σημείου της κατολίσθησης σε σημαντική μάλιστα ακτίνα, ώστε να μην πλησιάσει κανείς οδηγός.

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεοτέρας, ενώ αύριο το πρωί θα υπάρξει περαιτέρω κινητοποίηση στο σημείο και αυτοψία ώστε να δρομολογηθούν άμεσα οι επόμενες κινήσεις (καθαρισμού, επισκευής δρόμου, καλύτερων μέτρων ασφαλείας ενδεχομένως κτλ).

Διαβάστε επίσης:

Κάσος: Ανακάλυψαν 10 ναυάγια μετά από πολυετή υποβρύχια έρευνα – Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από τον βυθό

Πάτρα: Νεκρός 26χρονος δικυκλιστής – Εκσφενδονίστηκε με τη μηχανή του

Καλαμάτα: Άνδρας με μαχαίρι μπούκαρε στο νοσοκομείο και περιφερόταν – Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:37