search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:28
MENU CLOSE

OΑΣΑ: Οδηγός λεωφορείου σταμάτησε στη μέση του δρόμου – Τον ενοχλούσε το κινητό ενός επιβάτη (Video)

12.03.2024 06:49
λεοφορειο νες

Τον ενοχλούσε το κινητό τηλέφωνο ενός επιβάτη. Οδηγός του ΟΑΣΑ σταμάτησε το όχημά του στη μέση του δρόμου και άρχισε να φωνάζει και να ωρύεται εναντίον ενός επιβάτη επειδή ο τελευταίος μιλούσε στο κιινητό.

Οταν οι υπόλοιποι επιβάτες διαμαρτύρονταν για τη συμπεριφορά του αυτός άρχισε να τους μιλάει για την εφαμρογπη του κανονισμού και να τους απειλεί ότι θα πάει στην αστυνομία.

Μάλιστα είχε κλειστές τις πόρτες του λεωφορείου ώστε να μην μπορεί κανείς να μπέι ή να βγεί από το όχημα.

Πολλά τα περιστατικά

Δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγός λεωφορείου προκαλεί με τη συμπεριφορά του. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο σάλο είχε προκαλέσει η προσβλητική συμπεριφορά που είχε οδηγός λεωφορείου απέναντι σε έναν επιβάτη με αναπηρία.

Ο επιβάτης με αναπηρία θέλησε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο αλλά η ειδική η ράμπα δεν λειτουργούσε. Έτσι ρώτησε τον οδηγό τι συμβαίνει και εκείνος του απάντησε: «Δεν έχεις βοηθό ρε; Άσε θα σε βοηθήσω εγώ».

Στη συνέχεια ο Χρήστος του απάντησε «όχι, βγαίνω μόνος μου έξω» και τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακούγεται, ανάμεσα σε άλλα, να του λέει: «Γιατί; Γιατί πας έξω; Να μην βγαίνεις αφού δεν μπορείς».

Πρόσφτατα πάλι ένα  άλλο αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε στην Κηφισιά, καθώς οδηγός λεωφορείου έλυνε σταυρόλεξο ενώ βρισκόταν στο τιμόνι.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, κατέγραψε επιβάτης του λεωφορείου, μόλις αντιλήφθηκε το απίστευτο περιστατικό.

Ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 523 φαίνεται κάποια στιγμή να μην κρατάει καν για κάποια δευτερόλεπτα το τιμόνι, ενώ μάλιστα, πατάει και το γκάζι χωρίς καν να κοιτάει τον δρόμο. Και όλα αυτά, τη στιγμή που μέσα στο λεωφορείο υπάρχουν επιβάτες.

Διαβάστε επίσης

Ακραία ομοφοβικές εικόνες στην Κέρκυρα – Ο καρνάβαλος «Κασσελάκης» με γυναικεία εσώρουχα και κόκκινα χείλη

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες – Σταθερή η θερμοκρασία

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Φέρεται να έπαιξε 1.000 φορές σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:28