search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 14:17
MENU CLOSE

Αδιανόητο περιστατικό σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: Πορτοφολού το έσκασε από το παράθυρο με… ακροβατικά (Video)

05.01.2024 17:00
portofolou-1

Με… ακροβατικά, από άνοιγμα σε παράθυρο που δεν ήταν μεγαλύτερο από 30 εκατοστά κατάφερε να βγει από λεωφορείο στο οποίο νωρίτερα είχε κάνει απόπειρα κλοπής πορτοφολιού, μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών.

Η γυναίκα, με κίνδυνο να τραυματιστεί και ενώ επιβάτες του λεωφορείου προσπαθούσαν να τη συγκρατήσουν, έκανε απέλπιδες προσπάθειες να διαφύγει, καταφέρνοντας τελικά να βγει από το παράθυρο και να απομακρυνθεί από το όχημα αλλά και από τον κόσμο που… κοιτούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 10.00πμ, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη, σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ και περίπου στο ύψος της οδού Μπότσαρη. Η δράστης επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο ύψος της στάσης Ανάληψη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας, αλλά έγινε αντιληπτή.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό και η πορτοφολού που επέστρεψε αμέσως το πορτοφόλι στην κάτοχο του, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά και να βρει χρόνο να διαφύγει, άρχισε να λέει “είναι τρελή αυτή.. είναι τρελή”. Ταυτόχρονα κινήθηκε προς το πίσω μέρος του αστικού όπου βρήκε το ανακλινόμενο παράθυρο και αμέσως επιχείρησε να διαφύγει καθώς οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειστές.

Επιβάτες επιχείρησαν να τη σταματήσουν και να τη συγκρατήσουν, όμως η γυναίκα που χτυπιόταν ουρλιάζοντας, κατάφερε να χωρέσει τελικά και να εγκαταλείψει το αστικό, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τι δήλωσε σχετικά επιβάτης που είχε προσπαθήσει να σταματήσει νωρίτερα την πορτοφολού:

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της.

Διαβάστε επίσης:

ΜΑΤ προπηλάκισαν φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Μαξίμου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (photos/videos)

Αιγές: Ο «Παρθενώνας της Μακεδονίας» μέσα από φωτογραφίες – Εικόνες από το αναστηλωμένο ανάκτορο του Φιλίππου Β’ (photos/videos)

Θεοφάνεια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά λόγω των εορτασμών – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 14:15