search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:57
MENU CLOSE

Διαφορετικοί δρόμοι από Ουίλιαμ και Χάρι, στη σκιά της Νταϊάνα (photos/videos)

15.03.2024 14:01
william_harry_new

Σε ένα άτυπο αγώνα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις επιδόθηκαν ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του, Χάρι, με αφορμή την τελετή μνήμης για τη μητέρα τους Νταϊάνα.

Η Μέγκαν παρουσίασε το νέο της brand μέσω Instagram, πριν μιλήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην τελετή για τα Βραβεία στη Μνήμη της Νταϊάνα, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε στους νικητές των βραβείων με βιντεοκλήση, αφού ο αδελφός του είχε φύγει από τον χώρο της εκδήλωσης.

Το περιβόλι της Μέγκαν

Η μέρα ξεκίνησε με την παρουσίαση ενός νέου λογαριασμού στο Instagram υπό τον τίτλο «Περιβόλι Αμερικανικής Ριβιέρα», όπου αναφέρεται ότι πίσω από αυτό το εγχείρημα βρίσκεται  «η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ» και οι επισκέπτες οδηγούνται σε μία ιστοσελίδα που κατά την Page Six, θα είναι σημείο πώλησης τροφίμων, λαχανικών και ειδών καθημερινής χρήσης.

«Δούλευε γι αυτό πάνω από ένα χρόνο και όλα όσα παρουσιάζονται είναι αγαπημένα της πράγματα, όλα αυτά για τα οποία είναι παθιασμένη», δήλωσε στην Page Six, πηγή από το περιβάλλον της Μέγκαν.

«Είναι ένα brand με είδη  lifestyle και μαγειρικής», δήλωσε στη Mail, μίαν άλλη πηγή, επισημαίνοντας ότι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Μέγκαν συμπίπτει με την έναρξη μίας νέας εκπομπής με μαγειρική, στο Netflix. «Η Μέγκαν θα φτιάχνει και θα πουλάει προϊόντα όπως μαρμελάδες. Και κάποια στιγμή θα βγει ένα βιβλίο, ένα μπλογκ, κλπ», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Νωρίτερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αφιέρωσε χρόνο για να βρεθεί στην εναρκτήρια γιορτή του WEST Youth Zone, στο δυτικό Λονδίνο, όπου όταν κάποιος από τους παριστάμενους δήλωσε «εντυπωσιασμένος» από τις ικανότητές του στη διακόσμηση πιάτων, ο διάδοχος του θρόνου απάντησε ότι «ο καλλιτέχνης στην οικογένεια είναι η σύζυγός μου». Δήλωση που ερμηνεύθηκε ως αναφορά στην ψηφιακή επεξεργασία που έκανε η Κέιτ Μίντλετον στην επίμαχη φωτογραφία με τα παιδιά της.

Για την κληρονομιά της Νταϊάνα

Οι Σάσεξ στο μεταξύ έκαναν κι άλλη μια ανακοίνωση την ώρα που ο Ουίλιαμ ήταν στην εκδήλωση μνήμης για την Νταϊάνα, αποκαλύπτοντας τον νικητή του Ψηφιακού Βραβείου για τα Πολιτικά Δικαιώματα. Το βραβείο συνοδεύεται από έπαθλο 100.000 δολαρίων, που δίνεται σε συνεργασία του Ιδρύματος Archewell, των Σάσεξ, με το NAACP.

Η ανακοίνωση του νικητή έγινε από τον Χάρι, που μιλώντας σε νεαρούς, μέσω βιντεοκλήσης, τους ευχαρίστησε «γιατί εμπνέουν τόσους πολλούς» και την ίδια στιγμή προστατεύεται «κληρονομιά της μητέρας μου».

Στο μεταξύ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρέστη σε εκδήλωση στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου, όπου μίλησε για τη μητέρα του. Ανέβηκε στη σκηνή καθώς από τα ηχεία ακουγόταν το τραγούδι Thunderstruck των  AC/DC και διαβεβαίωσε το κοινό ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, πριγκίπισσα της Ουαλίας, εστιάζουν την προσοχή τους στην κληρονομιά της Νταϊάνα.

«Τα αποψινά βραβεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά καθώς συμπληρώνονται 25 χρόνια από την θεσμοθέτηση του Βραβείου Νταϊάνα, ενός φιλανθρωπικού θεσμού που έγινε για να αντανακλά το πιστεύω της μητέρα μου, ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο», δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. «Γνωρίζω ότι θα την τιμούσε να δει αυτή τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία που φέρει το όνομά της και εμπνέει τόσο τους νέους σε όλες τις γωνιές του κόσμου», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Οι Ρώσοι στις κάλπες για να νομιμοποιήσουν την παντοδυναμία Πούτιν

Η πεντάμορφη και το τέρας: Μπορεί να υπάρξει ένας αδύνατος έρωτας;

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί, μεγάλες καταστροφές – Συγκλονιστικές εικόνες (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06