search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:28
MENU CLOSE

Η πεντάμορφη και το τέρας: Μπορεί να υπάρξει ένας αδύνατος έρωτας;

15.03.2024 09:43
pentamorfi-teras-new

Η Σαντρίν Ντεβιλάρ, ήταν μια όμορφη γυναίκα 42 ετών, που ζούσε στο Παρίσι. Είχε μια μικρή εταιρεία Real Estate, και ασχολούνταν με την αγοραπωλησία ακινήτων. Το καλοκαίρι του 2011, έφτασε στην περιοχή Πουί Σεντ Πιερ, ένα χωριουδάκι των Άλπεων, 700 χιλιόμετρα από την γαλλική πρωτεύουσα.

Το ορεινό αυτό χωριό, είναι περιτριγυρισμένο από χιονισμένες κορυφές, και είχε μόνο 500 κατοίκους, αλλά γειτόνευε με το διάσημο χιονοδρομικό κέντρο Σερ Σεβαλιέ.

Η Σαντρίν ενδιαφέρθηκε να αγοράσει κάποιο ακίνητο στην περιοχή, έχοντας κατά νου να το ανακαινίσει και να το αξιοποιήσει. Έτσι, γνώρισε τον Μαρσέλ Αμφού, τον 68χρονο ιδιοκτήτη του ακινήτου, έναν μοναχικό άντρα, ο οποίος όμως δεν ενδιαφερόταν να πουλήσει το ακίνητό του.

Η Σαντρίν Ντεβιλάρ, του πρότεινε να βγουν για δείπνο, ελπίζοντας να τον μεταπείσει. Πέρασε στην επίθεση, φλερτάροντάς τον ασύστολα, και τελικά έγιναν ζευγάρι.

Το ζευγάρι, τελικά παντρεύτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2011, παρά τις αποδοκιμασίες των συγχωριανών. Μάλιστα ο δήμαρχος του μικρού χωριού είχε προηγουμένως ειδοποιήσει τον εισαγγελέα για το δίλημμα που αντιμετώπιζε να τελέσει γάμο για το παράξενο αυτό ζευγάρι. Ο εισαγγελέας δεν βρήκε κάτι το μεμπτό, κι έτσι ο γάμος έγινε κανονικά.

Οι νεόνυμφοι πήγαν μήνα του μέλιτος στο Παρίσι, αλλά λίγες μέρες αργότερα ο Μαρσέλ επέστρεψε μόνος πίσω, μην αντέχοντας την πολύβουη πρωτεύουσα.

Η Σαντρίν, που είχε και μια 12χρονη κόρη, έμεινε στο Παρίσι, κι έτσι το ζευγάρι έσμιγε μόνο κατά τη διάρκεια των μαθητικών αργιών.

Βέβαια όσοι μάθαιναν για το παράξενο αυτό ζευγάρι, πίστευαν ότι ο συνεκτικός δεσμός δεν ήταν ο έρωτας, αλλά τα χρήματα του Μαρσέλ. Δεν είναι λίγες οι φορές που ηλικιωμένοι εκατομμυριούχοι παντρεύονται μια πολύ νεαρότερη κοπέλα, η οποία αναζητά την ασφάλεια και την εξασφάλιση μιας πλούσιας διαβίωσης.

Ο Μαρσέλ, όμως, ζούσε σε ένα σπίτι στην πλαγιά του βουνού, ένα σπίτι γεμάτο σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα, χωρίς νερό και ηλεκτρικό, με μια σύνταξη των 50 ευρώ. Ζούσε σαν αγρίμι. Ήταν ένας μοναχικός, ντροπαλός άντρας, χωρίς δόντια, άσχημος και βρώμικος, που αναγκαζόταν να κάνει μικροδουλειές και θελήματα για να συμπληρώνει το πενιχρό του εισόδημα.

Το μυστικό, ήταν ότι είχε 4 ή 5 ακίνητα, οικογενειακή κληρονομιά, στα οποία επέτρεπε να ζουν όποιοι ήθελαν, για μερικά ευρώ. Τα ακίνητα αυτά άξιζαν εκατομμύρια.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της Γαλλίας. Η Σαντρίν Ντεβιλάρ, εμφανίστηκε και στην τηλεόραση για να υπερασπιστεί το γάμο της, και να πείσει ότι δεν είχε υστερόβουλες σκέψεις.

Η Σαντρίν, που είχε πάντα το όνειρο να γίνει τραγουδίστρια, παρήγγειλε να της φτιάξουν ένα τραγούδι, και γύρισε στην περιοχή ένα βιντεοκλίπ, στο οποίο εμφανιζόταν και ο Μαρσέλ στο ρόλο του ξυλοκόπου. Το τραγούδι είχε τίτλο «L’ Appel du Soleil» (The Call of the Sun) και το βιντεοκλίπ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2012.

Ο Μαρσέλ, ένιωσε για πρώτη φορά ένα γυναικείο χάδι, ένα φιλί στα άσχημα χείλη του, πάνω απ’ όλα όμως ένιωσε να «σπάει» η ως τότε ισόβια μοναξιά του.

Οι χωριανοί, τον συμβούλευαν να προσέχει, αφού πίστευαν ότι η Σαντρίν ήθελε μόνο να βάλει χέρι στην περιουσία του. Η Σαντρίν, από την άλλη, τού έλεγε πως τον αγαπά, και ότι οι χωριανοί ζήλευαν και ήθελαν απλά να ζουν στα ακίνητά του σχεδόν δωρεάν.

Ό,τι και να ήταν αυτό το παράδοξο σμίξιμο, δεν έμελε να κρατήσει πολύ.

Ένα χρόνο μετά τον γάμο, τον Νοέμβριο του 2012, ο Μαρσέλ έχασε τη ζωή του σ’ ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Στο όχημα βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Ο Μαρσέλ, η Σαντρίν, και δύο φίλοι της. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας φίλος της Σαντρίν. Από το ατύχημα σκοτώθηκε μόνο ο Μαρσέλ, ενώ οι άλλοι τρεις βγήκαν σώοι με μικρούς μόνο τραυματισμούς.

Το χωριό πάγωσε στο άκουσμα του θλιβερού αυτού δυστυχήματος. Πολλοί το θεώρησαν ύποπτο. Όλο το χωριό παραβρέθηκε στην κηδεία του Μαρσέλ Ανφού, και γιούχαραν τη χήρα πλέον, Σαντρίν Ντεβιλάρ η οποία εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα γνωστού οίκου υψηλής ραπτικής, και η οποία μάλιστα στο τέλος της ταφής πήδηξε μέσα στον τάφο για να δείξει ότι δεν ήθελε να αποχωριστεί τον Μαρσέλ.

Βέβαια ο εισαγγελέας της περιοχής διέταξε να ερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος, και ο οδηγός του αυτοκινήτου ελέγχθηκε για ενδεχόμενο δόλο, αλλά λόγω έλλειψης στοιχείων και αποδείξεων, κρίθηκε τελικά αθώος.

Η Σαντρίν, ως μόνη και νόμιμη κληρονόμος του συζύγου της, λίγες μέρες μετά διέταξε τη βίαιη έξωση όσων κατοικούσαν στα ακίνητα του Μαρσέλ. Είχε σκοπό να τα εξωραΐσει και να εισπράττει καλά ενοίκια, από τους επισκέπτες του χιονοδρομικού.

Όμως λογάριαζε χωρίς τον Μαρσέλ, ο οποίος λίγες μέρες πριν το θάνατό του είχε κάνει τη διαθήκη του. Η διαθήκη ήταν γραμμένη στη ράχη ενός ελεεινού κιτρινισμένου φακέλου, αλλά είχε γίνει επαλήθευση του γνησίου της υπογραφής.

Ο Μαρσέλ, άφηνε τα ακίνητα σ’ αυτούς που διέμεναν, και ό,τι χρήματα είχε σε μια ξαδέλφη του, που ήταν η μοναδική συγγενής του.

Έτσι, αυτός ο παράδοξος γάμος, δύο ανθρώπων με τελείως διαφορετικές καταβολές και τελείως διαφορετικές ανάγκες, έληξε άδοξα, αφήνοντας την Σαντρίν στα κρύα του λουτρού, και τον Μαρσέλ στην τραγικότερη, στην ύστατη μοναξιά του…  

Διαβάστε επίσης:

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί, μεγάλες καταστροφές – Συγκλονιστικές εικόνες (photos/videos)

Ερυθρά Θάλασσα: Εμπορικό πλοίο χτυπήθηκε από πύραυλο ανοικτά της Υεμένης

Συνεχίζεται το έγκλημα στη Γάζα: Τουλάχιστον 20 νεκροί από ισραηλινά πυρά – Περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:22