search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Αγία Σοφία: «Σου έλειψε το κολύμπι, γείτονα;» – Αντιδράσεις στα τουρκικά social media για τη φωτογραφία με την ελληνική σημαία

17.03.2024 09:11
agia_sofia

Διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας έλαβε η απόφαση έλληνα τουρίστα να ανοίξει την ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία και να φωτογραφηθεί.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση, αναφέροντας ενδεικτικά: «Ένας Έλληνας τουρίστας, ονόματι Απόστολος Παπαθεοδώρου, προσπάθησε να προκαλέσει στην Αγία Σοφία, την οποία επισκέφθηκε. Εισήλθε στο τέμενος πληρώνοντας 25 ευρώ, επισκεπτόμενος τον γυναικωνίτη του μνημείου. Εκεί ξεδίπλωσε την ελληνική σημαία. Έβγαλε φωτογραφία και την ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα με την επισήμανση “Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική”. Το γεγονός προκάλεσε άμεσα, έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία».

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν υπάρξει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, επίσημες αντιδράσεις, πολλά ήταν τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media. «“Ελπίζω να ξέρεις να κολυμπάς”,  “Ο καιρός ζεστάθηκε, θέλει να πέσει στη θάλασσα”, “Του αρέσει το κολύμπι“, “θα είναι καλός κολυμβητής”, “Ας χαρεί ο φτωχός”, “Η θάλασσα είναι κρύα, αγαπητέ μου”, “Σου έλειψε το κολύμπι, γείτονα”», ήταν μερικά από αυτά.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στη Ρωσία: Χωρίς αντίπαλο ο Πούτιν – Ψηφίζουν τη θριαμβευτική επανεκλογή του

Προκλητικός ο Τραμπ στην ομιλία του στο Οχάιο: Αν δεν εκλεγώ, θα γίνει μακελειό στη χώρα

Ισλανδία: Έκρηξη ηφαιστείου για τέταρτη φορά από τον Δεκέμβριο – Εικόνες που κόβουν την ανάσα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09